Helaas, dit pand is verkocht

5531 BR Bladel

Brochure

Omschrijving

4-kamer appartement met dakterras, loggia, berging en parkeerplaats te koop.

Algemeen

Marktstaete: waar wonen genieten is...
Het project Marktstaete is in 2011 ontwikkeld als een project waarin wonen, winkelen en uitgaan in één gebouw verenigd worden. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Een plek waar eten & drinken, werken en wonen op een gezellige manier samengaan. Een plek ook, waar het veilig wonen is. Waar het, ondanks de ligging midden in het centrum, rustig wonen is, mede vanwege de ligging van de dakterrassen aan de binnenzijde. Een locatie waar alle voorzieningen om de hoek liggen. Waar ook zorgverlening mogelijk is. Kortom, een plek waar wonen genieten is.

Voorzieningen: de gehele begane grondlaag van Marktstaete is gereserveerd voor winkels, horecazaken, kantoren, en verschillende maatschappelijke diensten waaronder de bibliotheek. U vindt aan de Sniederslaan en aan de Beatrixlaan een entreepartij voor de woningen, ieder voorzien van een lift. Bovendien bevindt zich aan de Beatrixlaan de toegang tot de parkeergarage. De winkels en kantoren op de begane grond worden vanuit de Beatrixlaan bevoorraad via een overdekt laad-losstation. Dat is speciaal zo gemaakt om overlast naar de bovengelegen woningverdiepingen te voorkomen.

Eigen parkeerplaatsen: elke woning beschikt over een vaste, eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De parkeergarage is te bereiken via de Beatrixlaan. Als u wilt is het (zo lang de voorraad strekt) mogelijk een tweede parkeerplaats te huren/kopen. De parkeergarage is alleen toegankelijk voor vaste parkeerders, die over een pasje beschikken. Dit pasje opent de garagedeur als u met de auto aankomt.

Berging: ook bevinden zich hier de bergingen van de woningen en een afgesloten ruimte die bestemd is voor de afvalcontainers van (alleen) de woningen. Ook zijn in de parkeergarage opstelplaatsen en oplaadpunten voor uw scootmobiel e/o uw elektrische fiets. Vanuit de parkeergarage zijn de twee trappenhuizen met liften toegankelijk. Om aan de strengste veiligheidseisen te voldoen, zijn er ook nog twee vluchttrappen aanwezig.

Veiligheid Wonen: in Marktstaete is er alles aan gedaan om het complex veilig te maken. De parkeergarage, de entreepartijen en de dakterrassen die toegang bieden tot de woningen, zijn alleen toegankelijk voor mensen die over een pasje beschikken. Vanuit uw appartement staat u middels een videofoon-verbinding in contact met mensen die bij u aanbellen. U beslist wie u toegang geeft tot het ‘binnen gebied’. Bij het ontwerp is uitgebreid aandacht besteed aan de brandveiligheid, ook in de parkeergarage. Bovendien zijn de woningen zo ontworpen dat ze zo goed mogelijk voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Marktstaete 37 te Bladel
Eerste verdieping:
Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping in het complex aan de zijde van de Beatrixlaan/Gindrahuis. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot alle ruimtes van dit appartement op deze verdieping t.w.:

Meterkast: 7 groepen

Toilet: hangend toilet, halfhoog betegeld, fonteintje, mechanische ontluchting.

Technische ruimte: hier bevindt zich de aansluiting voor wasmachine, droger, cv-ketel, WTW-unit. Daarnaast is er veel bergruimte.

Badkamer: volledig betegelde badkamer met ruime inloopdouche met regenfunctie, hangend toilet en dubbele wastafel.

Slaapkamer 1: een royale slaapkamer met veel lichtinval. Deze slaapkamer bevindt zich aan de binnenzijde van het complex, dus een rustige slaapomgeving.

Slaapkamer 2: een kleinere ruimte die gebruikt kan worden als logeerkamer, werkkamer of dergelijke. Ook deze ligt aan de
binnenzijde.

Woonkamer/keuken: gelegen aan de zijde van de Beatrixlaan/Gindrahuis. De royale raampartij maakt dit een heerlijk licht appartement. Er ligt een vinyl vloer welke door het gehele appartement doorloopt. De hoekkeuken is voorzien van vaatwasser, rvs-spoelbak, gas kookplaat, afzuigkap, bakoven en koelkast. De schuifpui geeft toegang tot de loggia aan de voorzijde met een fraai uitzicht over Bladel. Een 'luie' houten trap geeft toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Hier is een grote ruimte welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals slaapkamer, hobbykamer, thuiswerkplek. De kamer beschikt over twee openslaande deuren naar het dakterras, een dakkapel en is ruim 4.50m hoog.

Dakterras: een dakterras van ca. 50 m2 op het zuidwesten (veel zoninval) waar het goed toeven is gedurende de mooie dagen. Hier kan met meerdere mensen gezeten worden. Een flinke tuintafel met stoelen c.q. lounge set is hier makkelijk te plaatsen.

Kelder:
In de kelder heeft u een eigen parkeerplaats (nummer 14) en berging (nummer 37) beschikbaar.

Kenmerken
- Bouwjaar 2011.
- Oppervlakte appartement en buitenruimte: 131 m2/ 50 m2
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging (ca. 6 m2) in de kelder.
- Cv- en warmwatervoorziening middels combiketel.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en voldoende elektra-aansluitingen.
- De bewoner van een appartement dient rekening te houden met servicekosten voor het appartement en parkeergarage (€ 171,10). De servicekosten zijn o.a. voor de gezamenlijke huisvuil ophaaldienst, opstal-, brand- en glasverzekering, schoonmaak en klein onderhoud, tuinonderhoud, liftonderhoud en reservering groot onderhoud.

Kortom: houdt u van wonen in luxe, veiligheid en op een toplocatie? Dan bent u bij dit appartement aan het juiste adres! Een bezichtiging is zeker de moeite waard!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!