Helaas, dit pand is verkocht

5531 KN Bladel

Brochure

Omschrijving

Zeer charmant 2-kamer appartement met balkon en berging gelegen op de eerste verdieping aan de Pimpernel 46 te Bladel.

Zeer charmant 2-kamer appartement met balkon en berging gelegen op de eerste verdieping aan de Pimpernel 46 te Bladel. Dit appartement is onderdeel van een kleinschalig complex met vrij uitzicht aan de voorzijde. De VvE heeft zonnecollectoren en een warmtepomp in gemeenschappelijk eigendom waarvoor een maandelijkse vergoeding voor verschuldigd is. Daar tegenover staat dat u vrijwel niets betaald aan nutsvoorziening kosten!

Kenmerken:

• Bouwjaar 2005
• Ligging; rustig gelegen met vrij uitzicht aan de voorzijde. Voorzieningen op ca. 1 km afstand.
• Zonligging; zeer zonrijk, zuidoostelijk gelegen terras
• Woonoppervlakte: 68 m2
• Inhoud: 165 m3
• Volledig geïsoleerd, energielabel C
• Hardhouten kozijnen
• Verwarming en warm water middels gemeenschappelijke warmtepomp en individuele boiler.
• VvE kosten € 150,-/maand

Indeling:

Entree via de binnenhal met meterkast (7+2 groepen). Middels een trapopgang bereikt u de voordeur van het appartement. Achter de voordeur bevindt zich de woonkamer met open keuken. De algehele ruimte is licht en modern en openlijk verbonden met de slaapkamer boven middels een vide. De woonkamer is in lichte en neutrale kleuren afgewerkt en op de vloer ligt vinyl. De voorzijde bestaat nagenoeg volledig uit raampartijen gelegen op het zuidoosten. Deze raampartijen bieden een fraai uitzicht over de groenvoorzieningen en vijverpartij aan de overkant van de straat. Er is voldoende ruimte om een gezellige zithoek en eettafel in te richten. Tevens bevindt zich aan de voorzijde van het appartement een balkon.

De keuken is slechts enkele jaren oud en voorzien van een 4-pits keramisch kooktoestel met afzuigkap, RVS-spoelbak, losstaande koelkast (ter overname) en voldoende berg- en werkruimte. Een dakkapel biedt nog plek voor bijvoorbeeld een ontbijtbar of een kast. Naast de keuken is een deur die toegang biedt tot de badkamer. De badkamer is van prima formaat en beschikt over een toilet, douchecabine, wastafel, warm water boiler en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Middels een vaste trap bereiken we de slaapkamer op de verdieping. Deze slaapkamer is royaal van formaat en staat in open verbinding met de rest van het appartement door een vide. Er is natuurlijk lichtinval d.m.v. een raampartij en een vaste kast met daarin de WTW unit.

Op de begane grond naast het complex is nog een berging gelegen met voldoende ruimte voor het bergen van fietsen Rondom het complex is voldoende openbare parkeergelegenheid.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!