Helaas, dit pand is verkocht

5527 EE Hapert

Brochure

Omschrijving

Op een zeer goede locatie dicht bij het centrum van Hapert gelegen 3-kamerappartement met loggia en eigen garagebox.

Op een zeer goede locatie dicht bij het centrum van Hapert gelegen 3-kamerappartement met loggia (overdekt balkon), eigen garagebox en eiken parketvloer. Naast de woonkamer met keuken en twee slaapkamers is er via een vlizotrap nog een ruime zolderverdieping beschikbaar. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalig complex met centrale entree voorzien van lift, trappenhuis, (video)intercom, meterkasten en brievenbussen. Ideaal voor senioren met alle voorzieningen op loopafstand.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2000;
- Locatie: in centrum gelegen, dicht bij voorzieningen;
- Woonoppervlak: 73 m²
- Dubbele beglazing;
- Volledige isolatie;
- Cv-ketel 2020;
- Energielabel: in aanvraag;
- Eigen garagebox;
- Zolderverdieping;
- Lift;
- Loggia met eleketrische screens aan de voorzijde;

Entree. Ruime entree via de centrale hal op de tweede verdieping. Het hele appartement bevat een goed onderhouden eiken parketvloer en gestukte wanden/plafonds.

Woonkamer/keuken. De fraaie woonkamer met open keuken is gesitueerd over de gehele breedte van het appartement. De grote raampartij zorgt voor veel licht in de kamer. De kwalitatieve hoekkeuken is voorzien van voldoende kastruimte, vaatwasmachine, combimagnetron (2023), 4-pits gaskookplaat, koelkast en ruime spoelbak. Het keukenblad is van hardsteen.

Loggia. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de loggia aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op de Kerkstraat. De vier ramen die open kunnen zorgen dat deze ruimte in de zomer dienstdoet als balkon. In de andere jaargetijden kan de ruimte verwarmd worden. Voor de ramen zijn elektrische screens aanwezig.

Slaapkamers. Beide slaapkamers (12,5 m2 en 7,5 m2) zijn aan de achterkant van het appartement gelegen en op dezelfde manier afgewerkt met grote ramen.

Badkamer. De badkamer is zeer ruim en erg goed onderhouden. Volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, bad, wastafel en designradiator. Hier kan ook gemakkelijk de wasmachine en droger worden geplaatst.

Berging/technische ruimte. In deze ruimte hangt de vrijwel nieuwe cv-ketel (Nefit) uit 2020 (laatste onderhoud januari 2023). Verder is hier nog genoeg bergruimte om gewenste zaken op te slaan.

Toilet. Nieuw, verhoogd toilet is in 2021 geplaatst. Deze volledig betegelde ruimte is voorzien van een fonteintje.

Zolderverdieping. Via een vlizotrap is een ruime zolder toegankelijk. Afhankelijk van de wensen van de bewoner is deze ruimte geschikt voor meerdere doeleinden.

Garagebox. Achter het appartementencomplex is een eigen garagebox beschikbaar waarin een auto kan worden geparkeerd. Verder volop parkeergelegenheden aan de voorzijde van het appartement.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!