Helaas, dit pand is verkocht

5541 CJ Reusel

Brochure

Omschrijving

Centraal gelegen Maisonette met 3 slaapkamers te koop.

Deze verrassend ruime maisonnette ligt op een centrale plaats in het centrum van Reusel met een fraai uitzicht v.a. het balkon op de 2e verdieping. Naast twee slaapkamers is er een aparte ruimte op de verdieping. Ook is er een flinke garage beschikbaar.

Indeling woning
Via een trappenportaal bereik je de voordeur van deze woning. Buiten de woning ligt bij de entree de meterkast (6 groepen).
In de woning kom je in de centrale hal welke toegang geeft tot nagenoeg alle ruimtes. Het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een hangend toilet, fonteintje en mechanische afzuiging. Tevens is er een gardarobenis aanwezig.

De woonkamer is royaal en voorzien van 2x openslaande deuren naar een Frans balkon. De wanden en plafonds zijn strak gestuukt en het totaal geeft een gezellige uitstraling met veel lichtinval en een mooi zicht op het centrum. De open keuken is aansluitend aan de woonkamer gesitueerd. De L-keukens in eenvoudig van opzet.

Er zijn een tweetal slaapkamers op deze verdieping. Deze verschillen van grootte, maar de afwerking is vergelijkbaar met gestuukte wanden en plafonds en voldoende lichtinval.

De badkamer heeft een inloopdouche, bad, wastafel, mechanische ontluchting en is volledig betegeld. Achter de badkamer zit de CV-ruimte waar naast de CV (Thermo Master) ook de luchtverversingsunit hangt.

Bovenverdieping
Vanuit de hal is er een vlizotrap naar een royale bergzolder.
Vanuit de woning is er een vaste trap naar een 2e verdieping waar een extra (hobby)kamer is. Vanuit deze ruimte loop je door naar een overdekt terras.

Garage/parkeerplaats
Onder het appartementencomplex is een garage beschikbaar. Voor de garage is parkeren op eigen terrein mogelijk. In de naaste omgeving is verder voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Kenmerken:
- Centraal gelegen.
- Alle voorzieningen op loopafstand.
- Royaal van afmetingen met meerdere kamers.
- Mooi overdekte buitenruimte.
- Garage en eigen parkeerplaats beschikbaar.
- Aanvaarding per direct mogelijk.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!