Helaas, dit pand is verkocht

5571 GC Bergeijk

Omschrijving

Op een perceel van 372 m2 gelegen vrijstaande semi-bungalow aan de Prins Bernhardstraat 18 te Bergeijk met 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer en badkamer op begane grond en extra diepe garage.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met vaste trap naar 1e verdieping, meterkast, toegang tot de keuken kunt u tevens naar in de woonkamer. De woonkamer (25 m2) heeft en schouw met gashaard, erker aan de voorzijde en veel natuurlijk lichtinval. Vervolgens komt u in de eetkeuken met lichte keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi- magnetron/ oven, koelkast, vaatwasser, granieten werkblad. Via de hal komt u in de ouderslaapkamer (ca. 4.50 x 4.00). met grote kastenwand. Vanuit de keuken komt u in een portaaltje waaraan de badkamer en het gastentoilet ligt alsmede de toegang tot de achtertuin. De luxe geheel betegelde badkamer is uitgevoerd met een douche met thermostaatkraan en lage instap, ligbad en vaste wastafel. De geheel betegelde toiletruimte heeft een vrijhangend toilet.

1e Verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree kunt u via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de vide met overloop liggen 2 slaapkamers (18 m2 - 16 m2) met 3 inbouwkasten. Hier bevindt zich tevens de Cv-ruimte met Cv-ketel (ca. 2005) en zonneboiler (ca. 2005) en berging.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met maximale privacy. De achtertuin heeft een vijverpartij, prieeltje, sierbestrating en vaste planten. De voortuin is eveneens aangelegd met vaste planten, bosschages en sierbestrating en er is naast een oprit voor de garage een vrije achterom naar de achtertuin. De garage/berging (150 m3) is extra groot/diep en geschikt voor 2 auto’s met elektrisch bedienbare garagedeur. In de berging zitten de aansluitingen wasmachine en droger.

Algemeen:

- Dakisolatie toegepast.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing en grotendeels voorzien van rolluiken.
- Bouwjaar ca. 1963, doch daarna meerdere malen uitgebouwd en verbouwd.
- Inhoud ca. 400 m3.
- Perceelsoppervlakte 372 m2.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!