Helaas, dit pand is verkocht

5521 RP Eersel

Brochure

Omschrijving

Levensloopbestendige Senioren woning in het centrum van Eersel

Levensloopbestendige Senioren woning in het centrum van Eersel
Gelegen in Eersel, op loopafstand van het historisch centrum van Eersel en dichtbij diverse voorzieningen, ligt deze levensloopbestendige woning aan een verkeersarme doodlopende straat. De woning met carport, heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Op de begane grond bevinden zich één ruime slaapkamer en badkamer. De woning heeft energielabel B. Achter de woning bevindt zich de tuin met terrasoverkapping en berging.

Indeling begane grond
Ontvangsthal die is voorzien van een natuurstenen vloer en geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de berging. De berging is ook vanaf buiten via de carport bereikbaar. In de verwarmde berging bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droger.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en een eetkamer tafel. De kamer is afgewerkt met een natuurstenen vloer, spachtelputz wanden en plafond. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, die om een hoek is geplaatst. Via de woonkamer is er toegang tot de op de begane grond gelegen badkamer, slaapkamer en apart toilet. Tevens bevindt zich een kelderkast in de woonkamer en de toegang naar de bovenverdieping.

De keuken, in hoekopstelling, staat in open verbinding met de woonkamer en geeft toegang tot de tuin met overdekt buitenterras. De keuken is voorzien van hoogwaardige Miele en Siemens apparatuur: koelkast, keramische kookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine en combimagnetron.

Slaapkamer 1 begane grond
Grote slaapkamer, afgewerkt met natuurstenen vloer, spachtelputz wanden en plafond. Het raam is voorzien van een rolluik.

Badkamer begane grond
Betegelde badkamer, voorzien van douche met zitplateau en glazen douche deur, badmeubel met wastafel en design radiator.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de twee slaapkamers bereikbaar. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de tweede badkamer. Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot een bergzolder waar de verwarmingsketel hangt.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze kamer is er toegang tot een grote bergzolder die zich boven de beneden slaap- en badkamer bevindt.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is aan de zij- voorkant van de woning gelegen en heeft een raam aan de zijkant.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer voorzien van een douche met thermostaatkraan, vaste wastafel en toilet.

Indeling tweede verdieping
Bergzolder/Technische ruimte
Deze bergzolder biedt volop ruimte om spullen op te bergen. Je kunt er staan en de verwarmingsketel en de mechanische ventilatie unit bevinden zich hier.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin die voorzien is van verlichting met deels bestrating en diverse borders. Aansluitend aan de keuken is er een terras met overkapping. De overkapping is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonneluifel. Achterin de tuin bevindt zich nog een berging. De tuin is volledig omheind met een schutting.

Algemeen:
- Ruime levensloopbestendige woning aan verkeersarme straat met ruime parkeergelegenheid.
- Gelegen in een gewilde rustige woonwijk nabij het centrum van Eersel.
- Ruime slaapkamer, badkamer en apart toilet op de begane grond. Uitermate geschikt voor senioren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Het schilderwerk is in goede staat.
- De volledige begane grond is voorzien van een natuur stenen vloer.
- Naast radiatoren is er vloerverwarming in de woonkamer/keuken.
- De woning is voorzien van vloer-, spouwmuur- en dakisolatie. Daarnaast is de gehele woning voorzien van isolerende beglazing.
- De woning beschikt over het energielabel B.
-Parkeermogelijkheid onder de carport en in de openbare ruimte.
-Deze verrassend ruime woning is bijzonder gunstig gelegen, nabij alle voorzieningen in het centrum van Eersel.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!