Helaas, dit pand is verkocht

5089 NG Haghorst

Brochure

Omschrijving

Ruime semi-bungalow op een kavel van 1165 m² in een rustige woonomgeving.

Deze bungalow staat op een mooie locatie in het rustige Haghorst op een steenworp afstand van de landelijke gebieden enerzijds en de stad (Tilburg) anderzijds. Alle voorzieningen in deze bungalow liggen op de begane grond en het perceel is maar liefst 1136 m² groot. Rust, ruimte en privacy zijn dan ook kenmerkend voor dit object.

Begane grond
Entree: Je komt de woning binnen in de hal die toegang geeft tot de meterkast, bergkast, woonkamer, kantoor, toilet en badkamer. De wanden zijn gestukt (gedeeltelijk schoon metselwerk) en in het houten plafond zijn meerdere inbouwspotjes aangebracht. De open hardhouten trap geeft toegang naar de 1e verdieping

Meterkast: deze bevat 15 groepen met 2 aardlekschakelaars.

Toilet: het toilet is plafondhoog betegeld en voorzien van een hangend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie.

Kantoor (c.q. hobbyruimte): deze ruimte is nu in gebruik als kantoor. De wanden zijn gestukt en een ingebouwde kast zorgt voor extra bergruimte.

Slaapkamer: deze royale slaapkamer beneden heeft veel lichtinval en is voorzien van een aparte inloopkast waar meer dan voldoende ruimte is voor het opbergen van kleding en andere spullen. De vloer is voorzien van laminaat, er zijn inbouwspotjes in het plafond.

Woonkamer: ook hier is een gestukt plafond met een fraaie sierlijst en inbouwspotjes. De gaskachel in een nette schouw is het centrale punt in deze woonkamer en de grote raampartij aan de voor- en achterkant zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde zorgt een royale schuifpui ervoor dat je kamer en tuin in elkaar kunt laten overlopen.

Keuken: de halfopen keuken is in U-opstelling opgesteld. Er is voldoende opbergruimte in de onder- en bovenkastjes. De benodigde apparatuur, zoals vaatwasser, Kookplaat, extra elektrische kookplaat, combimagnetron, koelkast en 1,5 spoelbak zijn aanwezig. Door de raam boven het werkblad heb je een mooi zicht op de achtertuin.

Bijkeuken: bij binnenkomst via de achterdeur kom je in een bijkeuken met o.a. een aansluiting voor wasmachine en droger. Hier staat ook de extra koelkast en diepvries opgesteld.

Badkamer: De badkamer is erg licht en voorzien van een douche/stoomcabine, bad met whirlpool, badmeubel met wastafel. Er is zowel natuurlijke als mechanische ventilatie aanwezig.

1e etage
Via de trap kom je op de overloop, welke toegang geeft tot de twee slaapkamers en diverse bergruimtes. Op de overloop zijn twee afzonderlijke opbergruimtes onder de schuine kanten gerealiseerd. Op deze verdieping ligt laminaat en is het plafond voorzien van houten panelen.

Slaapkamer 1-2: beide slaapkamers zijn qua afmeting vrijwel identiek. Kenmerkend is een grote dakkapel aan de achterzijde van de kamers. Verder is de kamer afgewerkt met stucwerk en laminaat. Op een van beide kamers is een grote bergruimte, aansluitend aan de kamer, aanwezig. Daar staat de cv-ketel (ATAG Blauwe Engel 2).

Buiten
Tuin: het gehele perceel is groot en loopt in twee delen uiteen. De achtertuin, welke vanuit de woning in het zicht ligt en een ‘weiland c.q. moestuin’ achter de schuur. In de tuin is een grote vlonder aanwezig, gedeeltelijk overkapt. Hier staat een flinke jacuzzi (ter overname). In de tuin is volop privacy aanwezig.

Schuur/inpandig zwembad: in de schuur achter de woning is een volledig inpandig zwembad gemaakt van maar liefst 8.5 x 9 meter groot (1.90 meter diep). Dit zwembad is voorzien van een ingebouwde jet stream en heeft een aparte pompkamer. Gedurende de achterliggende jaren is het zwembad niet gebruikt, dus de werking kan niet gegarandeerd worden. Op de schuur liggen asbestgolfplaten. Mochten kandidaat kopers dit zwembad dichtgemaakt willen hebben of zelfs de hele schuur verwijderd willen hebben is dat in onderling overleg met de verkoper mogelijk. Het zwembad is in feite één blok beton, dus een kandidaat kan er ook voor kiezen de schuur weer als garage te gaan gebruiken, maar dan met kelder.

Kenmerken:
- Grote kavel van maar liefst 1136 m².
- Rustige landelijke liggen met volop privacy.
- Alle voorzieningen begane grond, gastenverblijven op 1e verdieping.
- Separate kantoorruimte beneden.
- Koper dient rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden van de schuur.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!