Helaas, dit pand is verkocht

5172 BW Kaatsheuvel

Brochure

Omschrijving

Geschakelde seniorenwoning/semi-bungalow met voorzieningen gelijkvloers gelegen aan een rustige straat naast basisschool de Kinderboom in Kaatsheuvel.

Algemeen
In een rustige wijk “De Draaiboom” ligt deze semibungalow, aan de linkerzijde vrij, aan de rechterzijde een soortgelijke woning. De woning is goed onderhouden. Naast alle voorzieningen op de begane grond heeft de bovenverdieping twee ruime (slaap)kamers en een 2e badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een goed onderhouden tuin en twee privé parkeerplaatsen. De woning is tevens voorzien van rolluiken.

Begane grond
Entree, hal, betegelde toiletruimte met fonteintje, meterkast, trapopgang, royale woonkamer, open keuken met keukenblok in hoekopstelling, voorzien van een fornuis met inbouw oven/combimagnetron, afzuigkap, koelkast, dubbele spoelbak, onder- en bovenkasten, een fornuis, bijkeuken met vloerverwarmingsunit en de aansluiting voor de vaatwasser, wasmachine en droger, inpandig verwarmde garage-of werkkamer met uitstortgootsteen, tegelvloer met zowel een houten toegang pui met loopdeur en een elektrische roldeur. Vanuit de woonkamer is een slaapkamer te bereiken die weer toegang geeft tot de gedeeltelijk betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en geïntegreerde wastafel. De begane grond is grotendeels voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Via de tuin komt u in een berging, voorzien van een lichtkoepel, eigen elektriciteits-groep en vluchtdeur.

1e verdieping
Overloop, bergruimte met de opstelling van de CV-ketel, twee slaapkamers, gedeeltelijk betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en dakraam.

Tuin
De tuin aan voor- en achterzijde is voorzien van sierbestrating en een verhoogde border.

Kenmerken
• Nette woning op kindvriendelijke en rustige locatie.
• Mooie omgeving met natuurpark De Loonse en Drunense Duinen op korte afstand.
• Snelle verbinding met Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda.
• Ruime eigen parkeerplaats met ruimte voor twee auto’s.
• Rolluiken zowel beneden als boven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!