Helaas, dit pand is verkocht

5575 CS Luyksgestel

Omschrijving

Fijne semibungalow met uitzicht over de landerijen op een prachtige locatie in Luyksgestel.

Vrijstaande semibungalow met garage op 1.262 m² aan de Peter Peterslaan 11 te Luyksgestel. De bungalow ligt in een rustige wijk met West gelegen achtertuin, maximale privacy en nabij het centrum van Luyksgestel.

Begane grond:
Vanuit de hal/entree met meterkast (7 groepen + aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, badkamer met inloopdouche en vaste wastafel, 3 slaapkamers met allen natuurlijke ventilatie waarvan één met inbouwkast.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer met eveneens veel natuurlijk lichtinval en een houtkachel. In de woonkamer bevindt zich een kelderkast.
Vanuit de woonkamer komt u in de bijkeuken met separaat toilet. De bijkeuken is verder uitgevoerd met warm en koud water en aansluitingen wasmachine en droger. Tevens is vanuit de bijkeuken de oprit en de achtertuin toegankelijk.
Aansluitend komen we in de fantastische leefkeuken met kookeiland (inductie), afzuigkap, 1,5 RVS spoelbak met Quooker, vaatwasser, oven, combi-oven, ingebouwde Amerikaanse koelkast (RVS) en voldoende kastruimte. De keuken heeft volledig zicht op de achtertuin met dubbel schuifpui. Vanuit één van de schuifpuien komt u onder de overkapping.
Aangrenzend aan de leefkeuken komt u in het kantoor met inbouwkast en zit-vensterbank, dit kantoor kan eventueel ook gebruikt worden als speelkamer.
Vanuit het kantoor heeft u toegang tot de garage met sectionaaldeur en extra bergzolder. In de garage bevindt zich een extra verdeelkast voor elektra en de garage heeft een smeerput.

1e verdieping:
De complete bovenverdieping van de semibungalow is een bergzolder waarbij op de bergzolder de Cv-installatie (Vaillant Eco Tec plus 2017) is gesitueerd.

Buitengebeuren:
De semibungalow heeft een volledig omheinde achtertuin met gazon, bomen, vaste planten en sierbestrating. In de achtertuin bevindt zich een tuinhuisje en een houthok/werkhok/opberghok met carport voor een aanhangwagen.
Verder is er zoals eerder gemeld een overkapping tussen keuken en kantoor. De voortuin is nagenoeg volledig verhard en de semibungalow heeft tevens oprit voor meerdere personenauto’s.

Algemeen:
- Volledig voorzien van dubbele beglazing en HR-beglazing.
- Spouwmuurisolatie toegepast (2019).
- Volledig nieuwe leefkeuken met aangrenzende ruimte (2018).
- Vloerverwarming in nieuwbouw (bijkeuken, leefkeuken en kantoor) (separaat systeem)
- Grondwaterput met pomp (in tuinhuisje).
- Zuid-West gelegen achtertuin en Noord-West gelegen zijtuin.
- Maximale privacy met fantastisch uitzicht over landerijen.

Is uw interesse gewekt?? Maak snel een afspraak om deze unieke locatie met bijbehorende opstallen te bezichtigen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!