Helaas, dit pand is verkocht

5531 BN Bladel

Brochure

Omschrijving

Riant vrijstaand landhuis met inpandig kantoor en ruime vrijstaande garage.

Dit prachtige vrijstaande landhuis met kantoor (c.q. praktijkruimte, mantelzorg woning) en ruime vrijstaande garage ligt op een perceel van ca. 1446 m². De straat waar deze woning staat heeft een bepaalde allure qua bebouwing en is bijzonder gewild. De royale voorzieningen, terrassen en winkelstraat van het dorp Bladel liggen op loopafstand van deze woning.
Opmerking: Inruil van uw bestaande woning is in overleg mogelijk!!

1. Woonhuis
Begane grond
Via een nette voortuin en inrit voorzien van authentieke sierklinkers en 3 parkeerplaatsen kom je in de hal van de woning. De hal heeft (net als een groot gedeelte van de rest van de begane grond) een vloer met leisteen en vloerverwarming. Nagenoeg alle wanden en plafonds in de woning zijn voorzien van strak stucwerk. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast (13 groepen), werkkast met opstelling vloerverwarming, een separaat kantoor (c.q. thuiswerkplek, speelkamer) en de woonkamer. Ook is er een (afsluitbare) doorgang naar het zakelijke gedeelte aanwezig.

Vervolgens kom je in de woonkamer welk royaal van afmeting is en voorzien van een eiken parketvloer. Aan de achterkant bevinden zich twee schuifpuien, beiden voorzien van automatisch bedienbare rolluiken. Vanuit de kamer loop je zo naar de royale overkapping achter de woning. Deze overkapping is voorzien van een open haard, warmtestralers en inbouwspotjes. Vanuit de woonkamer en overkapping heb je een prachtig zicht op de fraai aangelegde, op het zuiden gelegen, achtertuin.

De woonkamer staat in verbinding met de dicht leefkeuken. De keuken, in hoekopstelling, is al een flink aantal jaren oud. Een nieuwe eigenaar zal deze mogelijk een keer willen vervangen. De keuken is royaal voorzien van apparatuur.

Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken wat tevens de toegang tot de woning geeft vanuit de achterkant. Hier kun je naar een volledig betegeld wasruimte (met aansluiting voor wasmachine en droger), toilet (volledig betegeld, fonteintje) en toegang tot hoge (2,4 m) geheel betegelde kelder van bijna 10 m².

1e verdieping
Via de trap kom je op de ruime overloop van de 1e verdieping. Op de vloer ligt een klassieke degelijke parketvloer, welke doorloopt over nagenoeg de hele 1e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, badkamer, separaat toilet (volledig betegeld met fonteintje) en technische ruimte met een cv-ketel (ATAG 2009) voor het particuliere woongedeelte en een aparte cv-ketel voor het zakelijk gedeelte (Bosch 2008).

De grootste slaapkamer is voorzien van een inloopkast voor het opbergen van kleding. De slaapkamers 2-3-4 zijn qua afmeting en afwerking vergelijkbaar. Op alle kamers zijn Velux dakvensters met automatische verduistering aanwezig. Op een van de kamers is een inbouwkast aanwezig. De 5e kamer (ruim 40 m²) op deze verdieping is te gebruiken als ontspanningsruimte, maar is ook te gebruiken als extra kantoorruimte voor het beneden liggende kantoorgedeelte.

De badkamer is royaal van afmeting, volledig betegeld, en voorzien van een dubbele wastafel met spiegelwand, ligbad, douche, bidet en designradiator.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping welke volledig gebruikt kan worden voor het opslaan van niet dagelijkse spullen.

2. Kantoorruimte (praktijk, mantelzorg)
Naast een royale woning is hier eveneens een royale extra ruimte beschikbaar die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden zoals, kantoor of praktijk aan huis. Maar ook als mantelzorgwoning zou deze ruimte perfect bruikbaar zijn. Deze ruimte heeft een eigen entree zodat zakelijk en privé optimaal gescheiden kunnen blijven. In de entree is een gastentoilet beschikbaar.

Vanuit de entree kun je naar een aparte (spreek)kamer en de kantoortuin van ca. 40 m² met systeemplafond en verlichtingselementen. Er is een personeelstoilet (volledig betegeld, fonteintje) en een (dichte) pantry met koelkast, vaatwasser. Tevens kun je via de trap naar boven, waar de 5e kamer toegevoegd kan worden aan de kantoorruimte en je hebt vanuit de kantoortuin eveneens toegang tot een erg grote archiefkelder van royaal 40 m² en 2,4 meter hoog, welke voorzien is van een ingebouwde Lips kluis- en archiefruimte.

Buitengebeuren
Dit object heeft een fraai aangelegde en goed onderhouden voortuin. De drie parkeerplaatsen zorgen samen met de royale inrit voor de mogelijkheid veel voertuigen op eigen terrein te kunnen plaatsen. De bestrating is van authentieke sierklinker. De achtertuin is eveneens royaal en ca. 1446 m² groot. De terreinafscheiding is goed voorzien en de tuin heeft volledige privacy te bieden.

Aan het einde van de inrit is een grote garage aanwezig van bijna 50 m² en grotendeels voorzien van een verdiepingszolder. Hier staat de pomp voor het grondwater en van hieruit lopen de leidingen in de tuin.

Kenmerken:
- Perceelgrootte ca. 1446 m²
- Inhoud woning ca. 1500 m³
- Vloeroppervlakte ca. 350 m²
- Volledig isolatiepakket: dubbel glas, wand, vloer en dakisolatie.
- Tuin op het zuiden met volledige privacy.

Dubbel gebruik mogelijk:
- Privé en zakelijk
- Privé en mantelzorg

Opmerking: Inruil van uw bestaande woning is in overleg mogelijk!!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!