Rond Deel 10, 5531 AH Bladel
Vraagprijs: € 995.000 k.k.

Brochure

Omschrijving

Dicht bij het centrum en landelijk wonen tegelijk?

================DEZE WONING IS ENERGIENEUTRAAL!!================

Rond Deel 10 Bladel
Mogelijkheden van dit object:
• Riant wonen,
• Beroep of bedrijf aan huis, meerdere afzonderlijke ruimtes beschikbaar,
• Mantelzorg in de bestaande bebouwing is mogelijk,
• Een speciale hobby die veel ruimte vraagt,
• Opslag/ stalling voor de ZZP’er,
• Nog bij te bouwen: bedrijfsgebouw (cat. 1-2) tot 400 m2!

Samenvattend, deze kavel heeft royale mogelijkheden om wonen, mantelzorg, bedrijfsruimte, opslagruimte, praktijkruimte, salon of al deze zaken te combineren op een locatie.

Kenmerken:
• Bouwjaar 2001,
• Kavelgrootte 1.971 m2,
• Woonoppervlakte 365 m2,
• Inhoud 1.300 m3,
• Woonlocatie: tegen buitengebied, kort bij het centrum,
• Slaapkamers: 5x op 1e verdieping (begane grond ruime extra mogelijkheden),
• Energievoorzieningen:
o Vloer-/spouw-/dakisolatie.
o Dubbele beglazing in Kunststof kozijnen,
o Zonnepanelen
o 2020 33x 10750 kWh,
o 2023 24x 9840 kWh,
o 2023 Lucht-warmtepomp
o Boiler voor zowel
o Vloerverwarming 300 ltr,
o Warmwatervoorziening 200 ltr,
o Vloerverwarming begane grond en 1e verdieping,
o 2022 Lader voor elektrische auto aanwezig,
o Nagenoeg alle ramen voorzien van rolluiken (elektrisch),
o Energielabel A
o Energie neutrale woning
• 2023 Robotmaaier geïnstalleerd.
• Bedrijfsgebouw 400 m2 bij te bouwen op deze kavel is mogelijk.


Dicht bij het centrum en landelijk wonen tegelijk?
Dit fraaie landhuis ligt aan de rand van Bladel en tegelijkertijd amper een km van het levendige centrum. De woning is met ca. 1.300 m³ bijzonder groot en het geheel ligt op een prachtige kavel van bijna 2.000 m². Daarnaast is er een inpandige garage met carport, tuinkamer, zwembad en tuinhuis aanwezig. Deze woning is ideaal voor iemand met een beroep/praktijk aan huis. Ideaal voor de ZZP’er of voor mantelzorg. Maar wellicht ziet u zelf nog andere mogelijkheden of wilt u meerdere boengenoemde zaken combineren. Hier is dat mogelijk.

Begane grond
Via een royale entree kom je de woning binnen. De vloer is voorzien van een mooie leisteen met vloerverwarming. Deze vloer loopt door over (nagenoeg) de hele benedenverdieping. De wanden zijn strak gestukt. Vanuit de hal heb je toegang tot de modern uitgebreide meterkast, het toilet, een werkkamer en de kelder.

Vanuit de hal kom loop je door naar de royale woonkamer (ca. 42 m²) met een leistenen vloer met vloerverwarming. De ingebouwde gashaard geeft extra sfeer en warmte. Via de schuifdeur kom je in de achtergelegen tuinkamer. Ook deze is voorzien van een tegelvloer en een volledig glazen schuifwand waardoor je in de zomermaanden hier een prima overkapping hebt met volledig zicht op de tuin. In deze ruimte is een houtkachel, tv-aansluiting en ingebouwde speakers aanwezig.

Vanuit de woonkamer is er een semi open verbinding (met schuifdeur) met de leefkeuken (35 m2). De keuken staat in hoekopstelling en is voorzien van o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, stoomoven, vaatwasmachine en Quooker. De keuken is verder afgewerkt met voldoende onder- en boven kastjes en een granieten werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot een royale kelderverdieping. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot een speelkamer. Deze speelkamer staat via een deur in verbinding met de eerdergenoemde werkkamer die vanuit de hal bereikbaar is. Deze is voorzien van wateraansluiting en afvoer, 2e meterkast (met waterontharder en glasvezel).

Achter de keuken ga je naar de aanbouw van de woning. In deze uitbouw is een waskamer met aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier staat de lucht-warmtepomp en boiler, de verdeler van de vloerverwarming. Daarnaast is er een 2e toilet op de begane verdieping en een volledig betegelde badkamer met bad, douche, wasbak in badmeubel
Hierachter ligt een 2e kantoorruimte (met 2e keuken) en kun je door naar de inpandige (voormalige) garage (nu in gebruik als salon) met nog een extra bijgebouwde garage (2013). De voormalige garage is voorzien van een vaste pui met veel lichtinval en een loopdeur, tegelvloer met vloerverwarming en op de bovenverdieping van deze ruimte een bruin café c.q. mencave.

1e verdieping
Via een eikenhouten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet (hangend toilet, fonteintje, mechanische ontluchting) aanwezig. De hele verdieping is voorzien van doorlopend laminaat. Deze verdieping is licht geschilderd (2023).

De 5 slaapkamers zijn allen van een mooi formaat en voorzien van een laminaatvloer, aansluitingen voor warm/koud water en inbouwkasten. De wanden zijn gestukt en er is overal voldoende lichtinval. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel in badmeubel, design radiator en een uitgebreide stoomdouche cabine.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping welke als bergzolder in gebruik is. Hier hangt ook de unit van de Solar zonnepanelen en de stoomdouche.

Buitengebeuren
De woning heeft een royale voortuin waardoor de woning op een mooie afstand van de weg ligt. Deze afstand is passend bij de status van de woning. De inrit is groot genoeg om meerdere auto’s/voertuigen te kunnen parkeren op eigen terrein. Aan het einde van de inrit is een carport en totaal is er op dit perceel ca. 600 m² erfverharding aanwezig. De achtertuin is eveneens groot van formaat en netjes aangelegd. Hier is een zwembad met een doorsnee van 6.40 m (20 m²) aanwezig en een (buiten) toilet beschikbaar. Voor de veiligheid van kinderen is onlangs een hekwerk rond het zwembad geplaatst.

Samenvattend kunnen we stellen dat deze woning uniek is qua omvang en ligging. Beroep of bedrijf aan huis? Praktijkruimte? Salon? Mantelzorg? Opslag voor de ZZP’er? Combinatie van diverse zaken? Bijbouwen bedrijfsgebouw 400 m2? Welke wensen u ook heeft, op deze locatie zijn die uit te voeren in de bestaande bebouwing.
Deze brochure, de foto’s, de beschrijving, de plattegronden geven een indruk van de enorme ruimte, maar als er enige enthousiasme gewekt is met deze brochure, adviseren wij u een afspraak te maken zodat we dit object samen een keer kunnen bekijken.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Bladel
Vraagprijs:€ 995.000/totaal k.k.
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Landelijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:1.971 m²
Perceelbreedte:34,5 m
Perceeldiepte:49,5 m
Bebouwde opp.:441 m²
Totale woonoppervlakte:365 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2001
Inhoud:1300 m³
Gevelbreedte:13 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:50 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:26 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:46 m², Doorzonkamer
Keuken:32 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:16 m²
Tuin:1.272 m²
Tuin breedte:26,5 m
Tuin diepte:27 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:22 m²
Garage Types:Aangebouwd steen, Carport
Parking:4

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Snelweg:Ja
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:bladel, Bladel
Oppervlakte:1.713 m², 258 m²

Informatieplicht

Certificaat Nr.:Energielabel
EPC Index:286865622,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
Geldig tot:7-10-2030

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!