Helaas, dit pand is verkocht

5529 AA Casteren

Brochure

Omschrijving

U wilt een nieuwe woning, modern en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt, maar wil niet zelf bouwen? In een klap verliefd worden op een woning? Kom dan zeker even kijken!!

Deze nieuwe vrijstaand woning, met inpandige garage, staat op een prachtige kavel van maar liefst 860m2 in een fraaie nieuwbouwwijk in Casteren. Landelijke wonen op 30 minuten van Eindhoven of Tilburg en zelfs maar 20 minuten van ASML. De woning is degelijk gebouwd en afgewerkt met mooie kwalitatief hoogwaardige materialen. Met 5 slaapkamers een grote leefkeuken, en een volledig ondergrondse verdieping heeft deze woning met 4 bouwlagen erg veel te bieden. De riante tuin met vrij uitzicht maken dat het hier genieten is van de rust en ruimte.

Kenmerken
- Bouwjaar 2020,
- Perceeloppervlakte 860 m2,
- Woonoppervlakte 213,
- Inhoud 1.050 m3,
- 5 slaapkamers,
- Volledig ondergrondse verdieping (ca. 91 m2)
- Energiemaatregelen:
o Vloer-, spouw, dakisolatie,
o HR+ beglazing,
o Drie verdiepingen vloerverwarming,
o 18 zonnepanelen 2020,
o Lucht warmtepomp,
o GEEN gas,
- Resulterend in energielabel A+++,
- Inpandige garage.

Begane grond
Via een royale oprit waar meerdere voertuigen gestald kunnen worden kom je bij de voordeur en vervolgens in de hal van de woning. De kwaliteit straalt bij binnenkomst al van de woning af en dit gevoel zul je in de hele woning behouden. Vanuit de hal heb je toegang tot de moderne meterkast, het toilet, de trap naar de 1e verdieping en de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is royaal van opzet, heeft veel lichtinval en is afgewerkt met moderne hoogwaardige materialen. Op de vloer ligt een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en de wanden en plafonds zijn strak gestukt. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig die aangesloten is op de cv-installatie en het buffervat/boiler op temperatuur brengt. De woonkamer loopt door naar een grote woonkeuken. De nagenoeg volledige glazen achterpui met dubbele loopdeur naar de tuin zorgen voor veel lichtinval en een grandioos uitzicht op de diepe achtertuin en de daarachterliggende landerijen. De woonkamer en keuken zijn te scheiden door een schuifdeur (deur zelf niet aanwezig). De keukenopstelling met kookeiland is voorzien van alle moderne apparatuur zoals; vaatwasser, oven, stoomoven, afzuigkap, 4 pits inductiekookplaat, koelkast. De keuken/kookeiland is afgewerkt met een hardstenen blad.

Doorlopend kom je in de inpandige garage die royaal en fraai afgewerkt is. Met gestucte wanden en ook hier een tegelvloer met vloerverwarming. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger, netjes weggewerkt onder een keukenblad met wasbak en bergruimte, aanwezig. Vanuit de garage heb je via een loopdeur toegang tot de tuin. De inrit is bereikbaar via een op afstand bedienbare overheaddeur.

1e verdieping
Via de open trap kom je op de overloop van de 1e verdieping, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers, badkamer en het separate toilet. De hele verdieping is voorzien van doorlopend PVC met vloerverwarming waardoor de temperatuur op iedere kamer afzonderlijk te regelen is. De drie slaapkamers zijn flink van formaat (13,13,16 m2), met voldoende lichtinval. De grootste slaapkamer is voorzien van een walk-in-closet. De badkamer is modern ingericht met een badmeubel met dubbele waskom, een vrijstaand bad en een royale inloopdouche. De variatie in tegels en stucwerk maken dit tot een geweldige ruimte.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping waar je toegang hebt tot twee (slaap)kamers (11, 16 m2) en een extra ruimte. De slaapkamers liggen onder de dakschuinte en zijn royaal van formaat. De afwerking is fraai met ook hier een pvc-vloer met vloerverwarming. In de extra ruimte hangt de WTW-unit. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig om, indien gewenst, een extra badkamer te realiseren.

Ondergrondse verdieping:
Deze woning is voorzien van een complete ondergrondse verdieping. Hier zijn twee afzonderlijke ruimtes gemaakt die de koper naar eigen smaak verder af kan werken. Een ideale ruimte voor een mencave, werk-, hobby-, speelruimte, wijnkelder of dergelijke. Hier is ook de technische ruimte met o.a. de boiler (500lt), omvormer van de zonnepanelen (18 stuks) en de luchtwarmtepomp (Remeha).

Bent u na het lezen van deze brochure net zo enthousiast geworden als wij. Laat het ons weten en we verzorgen graag een bezichtiging voor u!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!