Helaas, dit pand is verkocht

5521 KH Eersel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met voormalige praktijkruimte, twee garages en twee overkappingen.

Mantelzorgwoning? Praktijk aan huis? Bed & Breakfast of een tweede woning naast uw woning? Dit is allemaal mogelijk op Kerkevelden 26 te Eersel.

Deze unieke woning op een perceel van 1150 m2 is zodanig ingedeeld met zelfstandige energie voorzieningen en aparte opritten dat het creëren van 2 woningen mogelijk is.

Kerkevelden 26 ligt op loopafstand van het historisch centrum van Eersel en dichtbij diverse voorzieningen in een woonwijk met veel groen. De woning heeft een woonoppervlakte van 339 m2, verdeeld over een voormalige praktijkruimte en de hoofdwoning. De voormalige praktijkruimte is momenteel gedeeltelijk in gebruik als beneden slaapkamer en Wellness Area (luxe badkamer en sauna). In totaal zijn er 6 slaapkamers en 3 badkamers. De woning is voorzien van houten kozijnen en deuren met dubbel glas. Bij de hoofdwoning staat achter in de tuin in het verlengde van de oprit een volledig geïsoleerde vrijstaande werkplaats, recent gebouwd in 2021. Verder liggen direct aan het huis diverse terrassen en in de tuin een tweetal overkappingen.

Kerkevelden 26 is gelegen in de buurt Eersel-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Het perceel grenst aan een groene zone.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel, in de nabijheid van een school, gezondheidscentrum en een supermarkt. De op-/afrit autosnelweg A67 zijn dichtbij waardoor MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven gemakkelijk bereikbaar zijn.

HOOFDWONING
Indeling begane grond
Ontvangsthal die is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast, de garderobe en het toilet. Hier bevindt zich ook de trap naar de 1e etage.

De woonkamer heeft een mooie raampartij met uitzicht op de riante en mooi aangelegde tuin. Aansluitend aan de woonkamer is er een vaste overkapping. In de woonkamer bevindt zich een openhaard waar het gezellig toeven is onder het genot van een glas wijn. De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en houten plafond. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken die over volledig open te klappen tuindeuren beschikt. Via de keuken is er toegang tot de salon die afgescheiden is door middel van een glazenwand in zwarte metalen profielen.

De keuken, met kookeiland, is van het merk Aran Italy en is geplaatst in 2018. Het betreft een chique moderne zwarte designkeuken met greeploze deurtjes. De apparatuur; aparte stoomoven, combimagnetron, vaatwasmachine met lift systeem, inductie koopplaat (6-pits) met afzuigkap en koelkast zijn van het merk AEG. De keuken is verder uitgerust met een Quooker. Vanuit de keuken zijn de salon en de pantry bereikbaar en er zijn tevens tuindeuren naar de tuin. In de keuken hangt een Airco (Daikin design) die kan koelen en verwarmen.

De Salon is afgescheiden van de keuken door middel van een glazen wand in zwarte metalen profielen. Deze ruimte is uitermate geschikt om te relaxen, muziek te luisteren of een goed gesprek te voeren en te genieten van de spekkachel. De salon is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een houten plafond.

De Pantry sluit aan op de keuken. Hier is een klein keukenblok geplaatst met een wasbak. De ruimte geeft toegang tot de achterdeur en de bijkeuken. Hier is er een mogelijkheid tot het plaatsen van wasmachine en droger.

De Bijkeuken grenst aan de pantry en is ingericht met een keukenblok met diverse kastjes en een werkblad. Deze ruimte geeft toegang tot de aangrenzende inpandige garage..
Garage is inpandig en voorzien van een kanteldeur en een zijdeur. Door het hoge schuine dak is er veel ruimte op de 2 zolders voor het opbergen van spullen.

Werkplaats Vanuit de oprit in de achtertuin is de vrijstaande werkplaats bereikbaar. Deze is in 2021 gebouwd, heeft alle energie voorzieningen en is volledig geïsoleerd. De oppervlakte is ca. 48m2. Aan dit gebouw is een overdekt terras gebouwd die middels dubbel openslaande deuren bereikbaar is. Dit gebouw is uitermate geschikt voor eventueel een mantelzorg woning of een Bed & Breakfast verblijf. Door de voorzieningen zoals vloerverwarming, water, afvoer, elektra en vele loze leidingen is er veel mogelijk.

Indeling eerste verdieping
Overloop
Middels een vaste trap zijn de vijf slaapkamers bereikbaar. Tevens bevinden zich op deze verdieping 2 badkamers waarvan 1 direct aansluitend aan de master bedroom. Vanuit de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot een ruime bergzolder waar de verwarmingsketel hangt van de hoofdwoning. Deze hele 1e etage is voorzien van een PVC vloer.

Slaapkamer 1
De master bedroom is een ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning gelegen, met aansluitend een modern betegelde privé badkamer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de loggia middels een openslaande deur. De moderne badkamer heeft een modern losstaand bad, inloop(regen)douche, rustiek houten blad met 2 waskommen en een toilet. Vanuit deze kamer is er toegang tot de zolderverdieping van de voormalige praktijkruimte.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is aan de voorkant van de woning gelegen, heeft twee zijramen en een Velux dakraam en beschikt over 2 inbouwkasten. Deze slaapkamer ligt direct naast de 2e moderne badkamer die is uitgerust met inloop(regen)douche modern badmeubel met waskom en toilet.

Slaapkamer 3 en 4 liggen aan de achterzijde van de woning en beschikken over een Velux dakraam en inbouwkasten.

Slaapkamer 5 ligt aan de voorkant van de woning is ruim en heeft inbouwkasten en een Velux dakraam.

Badkamers Er bevinden zich 2 moderne badkamers op de 1e etage van de hoofdwoning, 1 aansluitend aan de master bedroom. De andere badkamer is bereikbaar via de overloop.
Indeling tweede verdieping

Bergzolder/Technische ruimte
De bergzolder biedt volop ruimte om spullen op te bergen. Je kunt er staan en de verwarmingsketel en de mechanische ventilatie unit bevinden zich hier. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om extra kamers te realiseren middels een dakkapel.

WONING 2 (voormalige praktijkruimte):
Ontvangsthal met lichtstraat geeft toegang tot de studeerkamer, het kantoor en de tussenhal met toilet.

Studeerkamer met uitzicht op de voortuin is een mooie lichte ruimte door de lichtstraat. Deze kamer heeft een houten vloer. De ruimte is momenteel ingericht met diverse werkplekken. Achter de studeerkamer bevinden zich nog 2 ruimtes waar momenteel de wasmachine en de droger zijn geplaatst.


Kantoor dit is de ruimte die vanuit de ontvangsthal te bereiken is en via een zijdeur toegang geeft tot de hoofdwoning. Ook hier is er een houten vloer. Samen met de studeerkamer zou dit omgebouwd kunnen worden tot een toekomstige woonkamer met open keuken waardoor er een 2e woning ontstaat.

Slaapkamer (6) Aan de achterkant van de voormalige praktijkruimte bevindt zich een moderne ruime slaapkamer met inloopkast en toegang tot de tuin. Aansluitend is er een Wellness Area met Sauna. Vanuit deze ruimte heeft u uitzicht op de tuin. Achter de inloopkast bevindt zich de meterkast van de voormalige praktijkruimte. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de tuin.
Wellness Area met grote sauna (4 pers), losstaand ovaal bad, inloop(regen)douches, dubbele luxe wastafels met uitzicht op de tuin. Met de aanwezige airco is het hier zelfs in de zomer aangenaam toeven.

Tussenhal met apart toilet. Midden tussen al deze ruimtes bevindt zich een tussenhal met een apart toilet. De ruimte is, zoals in alle kamers, afgewerkt met een houten vloer.
Zolder boven praktijkruimte. Momenteel is de zolderruimte toegankelijk via de master bedroom van de hoofwoning. Indien vanuit de entree een vaste trap gemaakt wordt naar de zolder zijn er legio mogelijkheden om nog extra kamers te creëren voor de 2e woning. De zolder is erg ruim en hoog. Hier bevindt zich ook de verwarmingsketel voor dit gebouw met de mechanische afzuiging.

Opritten het perceel heeft de beschikking over 2 aparte opritten, één aan de rechterzijde voor de hoofdwoning en één aan de linkerzijde voor de 2e woning. Er is plaats voor diverse auto’s op de opritten.


Tuin
Achter de woning(en) en de opritten ligt de tuin op een perceel van 1150 m2 grenzend aan een bos/groenstrook. De achtertuin is voorzien van diverse terrassen en 2 overkappingen. Er is een regen installatie met grondwaterpomp aangelegd en de tuin is volledig omheind. Er zijn diverse borders met een grasveld grenzend aan de woning(en). Aan de achterzijde van de woning is er een overkapping die deel uitmaakt van de woning. In de grote overkapping, achter in de tuin, is het goed toeven op de lounge set, tevens is hier elektra voorzien en bevindt er zich een spekkachel waar hout gestookt kan worden. Aan beide zijden van de woning(en) zijn opritten die afgesloten kunnen worden middels brede poorten.

Algemeen:
- Uniek object met mogelijkheid voor 2e woning, mantelzorgwoning, Bed & Breakfast of praktijk op perceel van 1150 m2, gelegen aan rustige weg met volop parkeergelegenheid op eigen perceel en openbaar.
- 3 moderne badkamers waarvan 1 ingericht als Wellness Area met sauna.
- Moderne glazen tussendeuren en wanden uitgevoerd in zwart metalen kozijnen.
- Volop leefruimte in de hoofdwoning; woonkamer, salon , keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, pantry, bijkeuken, inpandige garage.
- Beide woningen beschikken over aparte meterkasten en verwarmingsketels.
- Beide zolders boven de woning(en) zijn ruim en hoog en bieden de mogelijkheid middels dakkappellen extra kamers te realiseren.
- Recent gebouwde volledig geïsoleerde werkplaats geschikt voor verschillende doeleinden. Oppervlakte 48m2.
- Gelegen in een gewilde rustige woonwijk nabij het centrum van Eersel.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Er zijn een tweetal metalen kozijnen aanwezig in de badkamer en de pantry. Het schilderwerk is in goede staat.
- Naast radiatoren is er deels vloerverwarming aanwezig.
- Woningen zijn voorzien van aparte verwarmingsketels en meterkasten.
- De woning beschikt over het energielabel C.
- Mooi aangelegde tuin met diverse terrassen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!