Helaas, dit pand is verkocht

5531 PE Bladel

Omschrijving

Weiland met paardenstal

Hulselseweg ongenummerd te Bladel.

Op iets minder dan 1 kilometer van het centrum van Bladel, tussen Bladel en Hulsel, ligt dit weiland van maar liefst 12.160 m² met een zeer net afgewerkte en degelijk gebouwde paardenstal. Voor de liefhebber die in een van de noordelijke wijken van Bladel woont een ideale mogelijkheid om kort bij huis een paard te stallen.

De paardenstal heeft drie paardenboxen van ca. 3x4 meter en is voorzien van water en elektra (ook krachtstroom). De afmeting van de totale paardenstal is ca. 7 x 10 meter. Aan de voorkant is een overkapping voor de 3 paardenboxen van ca. 1.90 meter. Achter is een houtopslag met een diepte van ca. 1 meter. Aan de achterkant zit ook de meterkast met slimme meter e.d.. De paardenstal is opgetrokken uit steen en gedekte met Pannen. Via de zijkant kun je naar de hooizolder, waar overigens ook elektra aanwezig is.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!