Helaas, dit pand is verkocht

5571 CV Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met dubbele garage, erf tuin en ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, Bucht 45.

Begane grond:

Hal met meterkast (7 groepen met aardlekschakelaar en krachtstroom). Hal heeft tegelvloer, stucwerk wanden en houten plafond. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar alsmede een kantoor/slaapkamer en de trap naar de 1e verdieping.

Kantoor/slaapkamer (3,10 x 2,85 m) met stucwerk wanden, houten plafond en vloerbedekking.

Keuken (4,90 x 3,0 m) halfhoog betegeld, stucwerk wanden, houten plafond met vloerbedekking. RVS spoelbak, 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en voldoende boven- en onderkasten.

Kelder (3,90 x 1,90 m) manshoog en volledig betegeld.

Woonkamer (6,30 x 3,50 m) met granolwanden, balkenplafond en vloerbedekking. De woonkamer heeft tuindeuren naar de achtertuin.

Bijkeuken (3,10 x 2,65 m) met aansluiting wasmachine en droger en toilet. De bijkeuken is volledig betegeld, tegelvloer en houten plafond. Toilet met fonteintje, volledig betegeld, tegelvloer en houten plafond.

1 verdieping:

Middels vaste trap met vloerbedekking bereikbaar.

Badkamer (3,05 x 2,80 m) met ligbad, toilet, douchecabine en dubbele wasbak. Volledig betegeld, tegelvloer, houten plafond en natuurlijke ventilatie.

Slaapkamer I (6,30 x 3,50 m) met stucwerk wanden, houten plafond, vloerbedekking, ingebouwde kastenwand met veel natuurlijk lichtinval.

Slaapkamer II (3,80 x 3,10 m) ) met stucwerk wanden, houten plafond, vloerbedekking, ingebouwde kast met veel natuurlijk lichtinval.

Inbouwkast met Cv-installatie (NEFIT, HR combi 2013).

Buitengebeuren:

Dubbele garage (bouwjaar 1976) (6,00 x 6,00 m) met sectionaaldeur elektrisch bedienbaar. De garage is in spouw (kalkzandsteen) uitgevoerd met grote zolderruimte bereikbaar middels vaste trap.
De garage is volledig voorzien van een tegelvloer.

Het perceel is prachtig gelegen langs zandweg met aangrenzend bosgebied, langs uitvalsweg van de Gemeente met goede bereikbaarheid van de snelweg. Het pand heeft een brede oprit en de voor- en achtertuin hebben veel bosschages, bomen en diverse vaste planten met gazon. Een deel van de achtertuin is verhard met sierbestrating.

Algemeen:

- Massief eiken deuren en kozijnen op de begane grond.

- Deels elektrische en deels handbedienbare rolluiken.

- Merbau deuren, kozijnen, luiken en beplanking.

- Instapklare woning met mogelijkheden.

- Pand is volledig verbouwd in 1976.

- Pand is ook te huur vanaf medio december 2017 voor € 1000,- per maand.

Woonhuis met garage heeft GEEN binding met het achtergelegen bedrijfspand. De garage is nu nog visueel gekoppeld middels een erker. Met de verkoop zal de erker worden verwijderd zodat de garage los komt van het achtergelegen winkelpand.

In overleg met de koper kan de rechtergevel van de garage worden dichtgemaakt en kunnen er aan de inritzijde van het woonhuis 1 of 2 garagedeuren worden geplaatst.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!