Helaas, dit pand is verkocht

5571 LG Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met dubbele garage en schuurtje, erf en tuin gelegen op 654 m2 aan de Ekkerstraat 27 te Bergeijk.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar), badkamer, kelder, trapopgang naar de 1e verdieping, toegangsdeur naar de woonkamer en toegangsdeur naar de keuken. De kelder is droog, volledig betegeld en heeft natuurlijke ventilatie.
De keuken is uitgevoerd met een 4 pits gasstel, afzuigkap, RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken met toegang tot de achtertuin. In de bijkeuken zitten de aansluitingen voor wasmachine en droger en is tevens het gastentoilet gesitueerd.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 4 slaapkamers met alle natuurlijke lichtinval. Vanuit één slaapkamer kunt u met een vaste trap naar de bergzolder. De slaapkamer met deze vaste trap heeft tevens inbouwkasten onder de trapopgang. Op de bergzolder staat de Cv-installatie (Benraad Perfect type 24 1980).

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met dubbele afsluitbare nieuwe poort. In de achtertuin staat een vrijstaande dubbele garage met aangebouwde berging. Tevens heeft het woonhuis aan de achterzijde een overkapping. Verder staat er in de zijtuin een tuinkas. De achtertuin is verder onderhoudsvriendelijk met vooral vaste planten en sierbestrating. In de achtertuin is nog extra parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De voortuin bestaat uit vaste planten met een muurtje aan de wegzijde als erfafscheiding en een eigen oprit voor meerdere auto’s, gazon en vaste planten, sierbestrating en een pergola met terras.

Algemeen:
- Gedeeltelijk kunststof kozijnen met thermopane.
- Spouwmuurisolatie.
- Gedeeltelijk vloerisolatie.
- Nagenoeg overal dubbele beglazing.
- Gedeeltelijk rolluiken en screens.
- Grondwaterput aanwezig inclusief pomp.
- Eigen oprit voor meerdere auto’s.
- Afsluitbare poort naar achtertuin.
- Achtertuin is Zuid-Oost gelegen.
- Voorlopig energielabel ‘F’.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!