Helaas, dit pand is verkocht

5571 JS Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Frisse tussenwoning uit 2010 gelegen aan De Uitvang 90 te Bergeijk.

Moderne, instapklare tussenwoning met berging, erf, tuin en ondergrond staande en gelegen te Bergeijk, De Uitvang 90. De woning ligt in nieuwe jonge wijk, met waterpartij op loopafstand en een Zuid gelegen achtertuin.

Begane grond:

Hal/entree met meterkast (12 groepen met aardlekschakelaars), gastentoilet met fonteintje en toegang tot de open keuken/woonkamer.
Open keuken met 4 pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries, RVS spoelbak, combi oven/magnetron, koffiezetapparaat en voldoende kastruimte. In de keuken bevindt zich een trapkast/voorraadkast en vanuit de keuken heeft u toegang tot de vaste trap naar de 1e verdieping (via schuifdeur). Vanuit de open keuken komt u in de uitgebouwde woonkamer met lichtstraat en separate bijkeuken aan de achterzijde van de woonkamer. Zowel in de keuken als in de woonkamer is voldoende natuurlijke lichtinval. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger alsmede een vloerverwarmingsunit voor de uitbouw). De aansluitingen wasmachine en droger alsmede de vloerverwarmingsunit zijn weggewerkt in een ruim opgezette opbergkast met schuifdeuren.

1e verdieping:

Middels vaste trap komt u op de overloop met hieraan 3 slaapkamers, een badkamer en een extra toegangsdeur met vast open trap naar de 2e verdieping. De slaapkamers hebben allen natuurlijk lichtinval waarbij in één van de slaapkamers zich ook aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, vaste wastafel, toilet en naast mechanische ventilatie ook natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:

Via vaste open trap komt u op de 2e verdieping waar de 4e slaapkamer is gesitueerd. Ruime slaapkamer met 2 velux dakramen, airco en een kledingkast ensuite. Onder de kapschuinte aan beide zijden is kastruimte aanwezig. Verder is op de 2e verdieping een inbouwkast met hierin de Cv-installatie (Daalderop HR 2010) en de WTW-unit aanwezig.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde onderhoudsvriendelijke achtertuin met afsluitbare poort en separate afsluitbare berging met sierbestrating en kunstgras. Vanuit de achtertuin komt u via een vrije achterom het perceel verlaten of bereiken. Voortuin met sierbestrating en kiezels.

Algemeen:

- Bouwjaar: 2010.
- 10 zonnepanelen aanwezig.
- Energielabel: A-voorlopig.
- Volledig geïsoleerd met thermopane beglazing HR++.
- Vloerverwarming volledige begane grond.
- 1e en 2e verdiepingsvloer van beton.
- Airco op zolderkamer.
- Lichtstraat met zonnewering.
- Electrische rolluiken op 1e verdiepingsvloer aan de zuidkant.
- Achtertuin is Zuid gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!