Helaas, dit pand is verkocht

5571 HG Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Zeer ruim vrijstaand woonhuis met grote garage/berging op een perceel van maar liefst ongeveer 800 m2.

Zeer ruim vrijstaand woonhuis met grote garage/berging op een perceel van maar liefst ongeveer 800 m2 aan de Burg. Magneestraat 86 te Bergeijk. De woning ligt op loopafstand van het centrum en op loopafstand van het buitengebied aan de doorgaande weg richting centrum.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (5 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars) en trapopgang naar de 1e verdieping heeft u toegang tot de leefkeuken. Deze keuken is uitgevoerd met een 1,5 RVS spoelbak, 4-pits gasstel, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, granieten blad en voldoende kastruimte. Tevens heeft de keuken natuurlijk lichtinval en kunt u vanuit de keuken naar de ruime, droge kelder. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een houtkachel. Vanuit de woonkamer kunt u via schuifdeuren naar de 2e woonkamer. Deze 2e woonkamer heeft ook natuurlijk lichtinval, vloerverwarming en openslaande tuindeuren naar de achtertuin/overkapping. Ook kunt u vanuit de 2e woonkamer naar de bijkeuken. Teruggekeerd in de leefkeuken gaat u naar de bijkeuken met in de bijkeuken het gastentoilet en een separate kast. Hier bevinden zich ook de aansluitingen wasmachine en droger alsmede de Cv-installatie REMEHA Avanta 2019. Verder heeft de bijkeuken een beperkte bergzolder. Achter de bijkeuken komt u in een tochtvang met vaste wastafel, de vloerverwarmingsunit en de achterdeur naar de overkapping/achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 ruime slaapkamers met veel natuurlijk lichtinval waarbij 2 slaapkamers zijn uitgerust met een inbouwkast en een badkamer met vaste wastafel, ligbad, toilet, douchecabine en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:

Op de overloop van de 1e verdieping kunt u via luik naar de 2e verdieping, hier treft u een ruime bergzolder aan.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met overkapping aan de woning met in de tuin een grote garage/werkplaats met heater, verwarming, krachtstroom (separate groepenkast), toilet, warm-/koud water en 2 roldeuren met een doorrijhoogte van 2,80 meter. Verder staat in de achtertuin een extra berging van ongeveer 45 m2. De achtertuin is over de gehele breedte van het perceel en nagenoeg geheel verhard met sierbestrating en heeft platenbakken met pergola en vaste planten. Verder heeft de achtertuin een afsluitbare poort naar de verharde oprit (voor meerdere personenauto’s). De woning heeft verder een beperkte voortuin welke grenst aan een gemeentelijk trottoir.

Algemeen:

- Volledig voorzien van spouw-/dak- en vloerisolatie.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Overwegend hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, op de 1e verdieping met HR-beglazing.
- Vrije oprit met grote garage.
- Kunststof keukenraam met rolluik.
- Buitenkraantje.
- 3-tal grondwaterputten aanwezig
- Vloerverwarming deels werkend en deels defect.
- Achtertuin is west gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!