Helaas, dit pand is verkocht

5571 BT Bergeijk

Brochure

Omschrijving

In het centrum van Bergeijk wordt te koop aangeboden,op een rustige A-locatie gelegen,

Een niet alledaagse seniorenwoning met garage/berging en carport op een perceel van ruim 300 m2 aan het Brouwershof 13 te Bergeijk. De woning ligt op loopafstand van het centrum van het altijd gezellige Bergeijk en op loopafstand van verschillende bosgebieden in de buurt.
De seniorenwoning is in aanbouw en zal in het laatste kwartaal van 2023 worden opgeleverd. De woning voldoet aan de laatste nieuwe bouwbesluiten en is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. De woning wordt standaard aangeboden met een overkapping met lichtstraat en heeft een achtertuin welke ZUID is gelegen. In de achtertuin bevindt zich een ruime garage/berging met dito carport. De woning is bereikbaar vanuit de Brouwershof maar tevens via een “eigen weg” tussen het Brouwershof en de R.K.-begraafplaats.
De woning wordt standaard uitgevoerd met een nette keuken en heeft 1 ruime slaapkamer op de begane grond en 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping. Op de begane grond treft u een badkamer aan en op de 1e verdieping is een badkamer en/of toilet optioneel mogelijk.
Kortom: als u op zoek bent naar een seniorenwoning moet u deze zeker gezien hebben, maar twijfel niet te lang want er komt er maar één te koop.

Voor de snelle beslissers: ER IS NOG INSPRAAK MOGELIJK ALS HET GAAT OM DE INDELING VAN DEZE HEDENDAAGSE SENIORENWONING.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!