Helaas, dit pand is verkocht

5531 BS Bladel

Brochure

Omschrijving

Een karakteristiek vrijstaand pand uit 1936 met een grote loods (1978) in het centrum van Bladel.

Woning met bedrijfhal
1. Wonen met beroep / bedrijf aan huis.
(lichte bedrijfsmatige activiteiten zijn op dit perceel toegestaan)
2. Wonen met ruimte voor de ZZP-er.
(de achtergelegen apart bereikbare loods is ideaal voor opslag van materialen en stallen van voertuigen)
3. Hobbyist die een flinke hobby/werkruimte nodig heeft.
(het opknappen van voertuigen, houtbewerken en dergelijke hobby’s)
4. Mantelzorg
(tot 100 m² is mantelzorg op dit perceel vergunningsvrij toegestaan)
5. Inruil eigen woning (in Bladel) bespreekbaar.
6. Riant Wonen

Een karakteristiek vrijstaand pand uit 1936 met een grote loods (1978) in het centrum van Bladel aan de doorgaande weg met alle voorzieningen op korte afstand. Een authentiek pand met veel ruimte en ideaal voor de ZZP-er of hobbyist die een royale loods/werkplaats aan huis wil hebben. Het authentieke karakter komt terug in de aanwezigheid van o.a. paneeldeuren. Het perceel is met 548 m2 ruim en de afwerking van het pand is eenvoudig, gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Bedrijfshal
Bijzonder aan deze locatie is een loods van ca. 100 m2 die ook bereikbaar is via de achtergelegen Willem van Oranjelaan. Van hieruit is er toegang door een grote houten dubbele deur, zodat er vanuit deze straat geladen en gelost kan worden en een (bestel)wagen gestald kan worden. De loods is voorzien van een apart toilet, een kantoorruimte en door een vaste trap bereikbare zolder van ca. 65m2 (met voorraadstellingen) voor opslag van materialen. De loods is uitgevoerd in spouw, de vloer is beton en gedekt met golfplaten. Een heteluchtkachel en krachtstroom maken van deze loods een mooie werkplaats. Aan de loods zit een afdak van ca. 40 m2 die aan drie kanten dicht is en een dak heeft van damwand profiel. De vloer is gemaakt van betontegels 30/30.

Woning
Hal: Via een rond getoogde entree komen we in de hal waar de oorspronkelijke tegelvloer nog aanwezig is. In de hal bevindt zich de meterkast met slimme meter. Krachtstroom is in de loods aanwezig.
Woonkeuken: We komen vervolgens terecht in de ruime woonkeuken met direct daglicht. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, koelkast, magnetron en close in boiler (10lt). De keuken heeft een tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn halfhoog betegeld.
Woonkamer: Vanuit de keuken komen we in een grote woonkamer voorzien van vloertegels met vloerverwarming. De wanden zijn gedeeltelijk van steenstrips en gedeeltelijk granol. De kamer is verder voorzien van een wit balkenplafond. Vanuit de woonkamer is er een vrij uitzicht in de tegenoverliggende straat.
Kelder: De kelder is toegankelijk vanuit de woonkamer. Deze 1.80 meter diepe kelder is afgewerkt met betonwanden en vloeren voorzien van een koekoek, waardoor er een prima droge kelder is gerealiseerd.
Bijkeuken, toilet, berging: Achter de woonkamer en bij de achter entree kom je in de bijkeuken, waar de combi Cv-ketel (2008) hangt. De voormalig douche is omgevormd tot een extra berging met aansluiting van warm en koud water. Deze ruimte is halfhoog betegeld. Ook bevindt zich hier de halfhoog betegelde toiletruimte.
1e Verdieping: Vanuit de woonkamer gaan we met de trap naar boven waar we uitkomen op een centrale gang waar toegang is tot de ruimtes op de 1e verdieping. De 1e en 2e verdiepingsvloer zijn van hout. De wanden in de hal zijn afgewerkt met granol.

Slaapkamer 1-2-3: De drie slaapkamers zijn voorzien van behang, vloerbedekking en schrotenplafond. In twee kamers zijn inbouwkasten aanwezig.
Badkamer: Via een ‘doorloophal’ (waar een extra kamer gemaakt kan worden of die ingericht kan worden als study) met een grote inbouwkast komen we bij de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel, toilet en bidet waarvan bad/douche voorzien zijn van een thermostatische kraan. Het plafond is gemaakt van kunststof schroten.
Extra berging: achter de badkamer bevindt zich een extra bergruimte van ca. 7 m2 die via de buitenzijde van het pand bereikbaar is.

2e verdieping: Met een vaste trap komen we op de 2e verdieping. Een grote ruimte met mogelijkheid tot het realiseren van een extra (slaap)kamer. De kap is niet geïsoleerd, maar gezien de constructie is dit makkelijk aan te brengen.
Garage: Via een mooi verharde inrit en een afsluitbare smeedijzeren toegangshek komen we bij een vrijstaande garage met kanteldeur van ca. 28 m2. De vloer en wanden zijn afgewerkt met beton en de dakbedekking is uitgevoerd met golfplaten.

Kenmerken:
 Grote kavel (548 m2) midden in het centrum van Bladel.
 Voorzieningen op loopafstand.
 Karakteristieke woning met op onderdelen authentieke materialen.
 Ideaal pand voor de zzp-er of hobbyist die een loods/werkplaats aan huis wil hebben.
 Een pand met veel woon- en leefruimte en een zonnige achtertuin.
 Er is grondwater aanwezig.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!