Helaas, dit pand is verkocht

5531 MS Bladel

Brochure

Omschrijving

Instapklare woning met drie slaapkamers gelegen in een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Bladel.

Algemeen
Deze prachtig instapklare woning ligt in een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Bladel. De woning heeft drie zeer royale slaapkamers, mooie tuinkamer en veel ingebouwde kastruimte. De onderhoudsvrije tuin met veel privacy en zonlicht maakt dat wonen hier genieten wordt.

Begane grond
Via een flinke inrit waar je de eigen auto ruimschoots kunt parkeren kom je via de voordeur in de hal van de woning. Deze geeft toegang tot de woonkamer, toilet, meterkast en de trap naar de 1e verdieping.

Toilet: deze is halfhoog betegeld en verder afgewerkt met stucwerk. Er is naast een hangend toilet ook een fonteintje en mechanische ontluchting aanwezig.

Meterkast: een moderne meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Woonkamer: wat meteen opvalt is de lichtinval via de grote raampartij aan de voorzijde. Alle ramen zijn uitgevoerd met dubbele beglazing en de ramen hebben een draai-/kiepfunctie. De woonkamer heeft net als de rest van de benedenverdieping een donkere tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn gestukt en het gestucte plafond is voorzien van een fraaie sierlijst. De kamer heeft voldoende ruimte om een royale zit- en eethoek te creëren.

Tuinkamer: aansluitend aan de woonkamer is door twee openslaande deuren een tuinkamer gerealiseerd. De ‘achterzijde’ van deze tuinkamer is volledig voorzien van een glazen schuifpui. De kamer is netjes afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming (mooi afwijkend van de rest van de begane grond) en houten wandbekleding. De lichtstraat zorgt ervoor dat de woning geen lichtverlies heeft.

Keuken: de open hoekkeuken is modern en voorzien van de benodigde apparatuur zoals vaatwasser (Bosch), koelkast, gas kookplaat (ATAG), combimagnetron (Bauknecht). Er ligt een fraai granieten blad op de keuken en er zijn voldoende onder- en bovenkastjes.

Bijkeuken: de verbinding tussen de keuken en garage/berging wordt gevormd door een bijkeuken. Hier is een grote inbouwkast geplaatst.


1e verdieping
Via een mooie houten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Van hieruit heb je toegang tot de 2 slaapkamers op deze verdieping, het separate toilet en de badkamer en natuurlijk de vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1-2: beide slaapkamers zijn royaal opgezet en zeer netjes afgewerkt met gestucte wanden en laminaat op de vloer. In beide kamers is een ruime inbouwkast geplaatst en is er veel lichtinval.

Badkamer: een royale badkamer met bad, inloopdouche en wastafel in badmeubel. De mechanische ontluchting en design radiator maken de badkamer af. De wandtegels zijn uitgevoerd in twee kleurstellingen (volledig betegeld) en de vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming.

Toilet: deze woning heeft een separaat toilet op de 1e verdieping die qua afwerking vergelijkbaar is met de andere sanitaire ruimtes.


2e verdieping
Via een open vast trap kom je op de 2e verdieping. De 2e verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton en aan de achterzijde geeft een royale dakkapel veel extra ruimte.

Slaapkamer 3: ook hier een grote slaapkamer die qua afwerking vergelijkbaar is met de slaapkamers op de 1e verdieping. Op deze kamer is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig.

Bergzolder: aan de voorzijde van de woning is een bergzolder gecreëerd met een flinke inbouwkast en de mogelijkheid een logeerbed neer te zetten.

Voorzolder: op het open gedeelte van de zolder staat de wasmachine en droger en hangt de cv-ketel van 2016.

Garage/berging: de garage is omgebouwd tot berging met een loopdeur en royale inbouwkasten. Er is eveneens een uitstortbak met warm en koud water aanwezig, verwarming en vanuit deze berging heb je rechtstreeks toegang tot de tuin. De vloer is netjes afgewerkt met een tegelvloer.

Tuin: de tuin is qua afmeting niet erg groot, maar door de realisatie van de tuinkamer (die volledig opengezet kan worden) het aanwezige tuinhuis met overkapping (waar je heerlijk buiten kunt zitten) en de ligging waardoor er nagenoeg de hele dag zon in de tuin is, is het genieten voor degene die een onderhoudsvrije tuin willen hebben om heerlijk te kunnen vertoeven.


Kenmerken:
 De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
 Perfecte ligging t.o.v. het centrum en alle voorzieningen.
 Instapklaar, goed onderhouden (buitenzijde 2016 geschilderd).
 Hardhouten kozijnen en ramen met draai- / kiepfunctie.
 Royale slaapkamers.
 Onderhoudsvrij, zonnige tuin met veel privacy.
 Volledig isolatiepakket, waardoor energielabel A.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!