Helaas, dit pand is verkocht

5531 EB Bladel

Brochure

Omschrijving

Fraaie 2-kapper op een rustige woonlocatie op loopafstand van de basisschool en alle voorzieningen van het levendige centrum.

Prof. Dr. J.E. de Quaystraat 18 Bladel

Op een rustige woonlocatie op loopafstand van de basisschool en alle voorzieningen van het levendige centrum van Bladel ligt deze fraaie 2-kapper. De woning mag met recht instapklaar genoemd worden en heeft naast de ruimte in de uitgebouwde woning en uitgebouwde 1e verdieping een fijne zonnige tuin waar erg veel privacy is. Kortom, hier is het goed wonen!!

Kenmerken:

- Bouwjaar: 1963, geheel gerenoveerd in 2005,
- Inhoud: 417 m3,
- Perceel: 342 m2,
- Woonoppervlakte: 118 m2,
- Aantal slaapkamers: 4,
- Isolatie: spouw-, vloerisolatie, dubbele beglazing,
- Energielabel: D definitief,
- Ligging: rustige woonwijk met vooral bestemmingsverkeer,
- Afstand tot voorzieningen: basisschool op 100 meter, winkelstraat/centrum op 300 meter!

Begane grond

Via de entree kom je in de hal van de woning met garderobe nis, vernieuwde meterkast (8 groepen) en de toegang tot de verdiepte kelderkast. Vanuit de hal kom je in de uitgebouwde woonkamer met semi open keuken. De woonkamer is voorzien van een degelijke eikenhouten vloer, inbouwspots, designradiator, gestucte wanden en plafond. De lichtstraat, de grote glazen achterpui en de ramen tot (bijna) op de grond zorgen dat deze diepe kamer voorzien is van veel lichtinval. Vanuit de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren die direct toegang geven tot de tuin.

De open keuken (2005) staat opgesteld in u-vorm en is voorzien van alle benodigde moderne apparatuur zoals; vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron, 5 pits gastoestel, koelkast, diepvries en ingebouwd koffiezetapparaat. En dat alles van gerenommeerde merken. De apothekerskast, pannencarrousel en hardstenen blad maken deze keuken af.
Achter de keuken loop je door naar een ruime bijkeuken met toegang het toilet (volledig betegeld, hangend toilet, mechanische ontluchting) en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

1e verdieping

Vanuit de overloop heb je toegang tot de vier slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping. Op deze verdieping ligt een doorlopende pvc-vloer. De vier slaapkamers zijn verschillend van formaat, maar vergelijkbaar qua afwerking. Twee royale slaapkamers, een kamer welke ideaal als thuiswerkplek ingericht kan worden met allen gestucte plafonds. En een grote slaapkamer in het uitgebouwde deel aan de achterzijde onder de dak schuinte. Tussen de hal en de ouderslaapkamer is de badkamer gesitueerd. De badkamer is geheel betegeld, voorzien van een bad/douche, hangend toilet, fraaie vaste wastafel in badmeubel, Velux dakraam en designradiator.

2e verdieping

Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping welke in gebruik is als bergzolder. Hier hangt de cv-ketel (Vaillant 2004).

Bijgebouwen/tuin

Aan de bijkeuken is een royale, in spouw uitgevoerde en degelijke gebouwde, berging aangebouwd. Deze is voorzien van een tegelvloer en aansluiting radiator. De voortuin is modern, netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De achtertuin is verrassend groot. Een tuin met erg veel zoninval en privacy, bereikbaar via een vrije achterom.

Samengevat: wilt u een instapklare woning op loopafstand van het levendige centrum van Bladel? Kom zeker een keer kijken.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!