Helaas, dit pand is verkocht

5531 DS Bladel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning in een verkeersarme woonwijk in Bladel met voorzieningen op fietsafstand en 4 slaapkamers.

Deze tussenwoning ligt in een verkeersarme woonwijk in Bladel. De voorzieningen zijn op fietsafstand van de woning en voor de kinderen is er een speelveld om de hoek. Een prima woning voor starters met drie slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e op de 2e verdieping. Een tuin op het zuiden met flinke zoninval en privacy maken van deze woning een echt thuis.

Kenmerken:

- Bouwjaar: 1982, deels vernieuwd,
- Inhoud: 325 m3,
- Perceel: 128 m2,
- Woonoppervlakte: 125 m2,
- Aantal slaapkamers: 4,
- Isolatie: dak-, spouw-, vloerisolatie, dubbele beglazing beneden,
- Energielabel: in aanvraag
- Ligging: rustige woonwijk met vooral bestemmingsverkeer,
- Afstand tot voorzieningen: speelveld op 100 meter, winkelstraat/centrum op 1 km.

Begane grond

Via de entree kom je in de hal van de woning waar het toilet (hangend toilet, fonteintje, volledig betegeld, natuurlijke ventilatie) en de meterkast (8 groepen) zich bevinden. Vanuit de hal kom je in de woonkamer/keuken. Deze is door de vele ramen voorzien van meer dan voldoende lichtinval met aan de achterzijde de zithoek en voor het eetgedeelte met keuken. De in een hoek opgestelde keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, afzuigkap, 4 pits kookplaat, koelkast en afgewerkt met een granieten blad. Het raam boven het werkblad geeft een mooi zicht over de straat. Aan de achterkant is aan de achterdeur een ‘klomphokje’ gemaakt waar de eerste opvang van koude is en waar wat spullen opgeborgen kunnen worden.

1e verdieping

Vanuit de hal heb je toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Op de hele verdieping is nog niet al te lang geleden een doorlopende nieuwe laminaatvloer gelegd. De drie slaapkamers zijn vergelijkbaar qua afwerking. De omvang varieert, waarbij er twee grote slaapkamers zijn en de 3e wat kleiner is van afmeting. De wanden en plafond zijn gestukt m.u.v. de kleinste waar een houten plafond aanwezig is. De badkamer is met een douche, wastafel in badmeubel en toilet goed voorzien. Er is natuurlijke ventilatie aanwezig.

2e verdieping

Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping, ook hier een betonnen verdiepingsvloer. De voorzolder is voorzien van een tegelvloer en hier hangt de cv-ketel (Remeha Calenta 2015) en is er een aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarachter is een 4e slaapkamer beschikbaar. Door de royale dakkapel ontstaat een flinke kamer.

Buitengebeuren

De achtertuin ligt prachtig gesitueerd op het zuidwesten, dus erg veel zoninval. De privacy is prima en de vrije achterom zorgt dat je met de fiets en dergelijk makkelijk in de berging kunt komen. Deze berging is overigens voorzien van een verdieping voor extra bergruimte. De zonneluifel zorgt voor de benodigde verkoeling op warme dagen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!