Helaas, dit pand is verkocht

5531 EE Bladel

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar een woning kort bij het centrum van Bladel met alle voorzieningen gelijkvloers??

Op zoek naar een woning kort bij het centrum van Bladel met alle voorzieningen gelijkvloers??

Deze seniorenwoning heeft alle voorzieningen gelijkvloers, een fijne zonnige tuin, een vrij achterom en op de verdieping een fraaie extra ruimte. De woning ligt op slechts enkele honderden meters afstand van de levendige Sniederslaan.

Kenmerken:

- Woonhuis van 2006
- Woonoppervlakte ca. 114
- Perceel 129 m2,
- Tuin met veel privacy en voldoende zonlicht,
- Alle voorzieningen op de begane grond,
- Voorzieningen op enkele honderden meters afstand,
- Volledig isolatiepakket:
- Dubbele beglazing,
- Vloer-, spouw-, dakisolatie,
- Cv-ketel Nefit 2006,
- Keuken (2006) met alle benodigde apparatuur,

Begane grond

Via de entree aan de voorzijde kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot de meterkast (9 groepen), trapopgang naar boven, toilet (hangend toilet, fonteintje, mechanische ontluchting) en een extra bergruimte onder de trap.

De woonkamer is royaal en breed van opzet. De raampartij aan de voorkant en de dubbele openslaande deur aan de achterkant zorgen voor veel lichtinval. Op de vloer licht een nette laminaatvloer en de wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk. Aansluitend aan de woonkamer is een kooknis beschikbaar. De keuken in L-opstelling is voorzien van een 4-pits inductieplaat (2022), ingebouwde combimagnetron, koelkast, diepvries en voldoende boven- en onderkastjes. Aansluitend is een royale bergkast beschikbaar.

Vanuit de woonkamer loop je door naar een slaapkamer. De is royaal genoeg voor een 2-persoonsbed en kast. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de volledig betegelde badkamer met een bad, inloopdouche, toilet, designradiator en mechanische ontluchting.

1e verdieping

Via een zogenaamde ‘luie trap’ kom je op de 1e verdieping. Op de voorzolder zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger te vinden en er is een werkblad met kastruimte daaronder aanwezig. Ook de unit van de afzuiging en de cv-ketel (Nefit 2006) hangen hier. Daarnaast is hier een kleine aparte kamer met een wasbak. Doorlopend kom je op een grote kamer met voldoende lichtinval en een ingebouwde bergruimte. Op deze hele verdieping ligt laminaat en de wanden zijn gestukt.

Berging/buitenruimte

Via een vrije achterom kom je in de tuin van deze woning die volledig bestraat is. Vanuit deze tuin heb je ook toegang tot de berging. Verder is er aan de voorkant voldoende parkeergelegenheid.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!