Helaas, dit pand is verkocht

5087 KV Diessen

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis gelegen op een riant perceel van 2330 M² in Diessen.

De woning grenst aan de beek ‘De Reusel’ en heeft vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen. In dit object kan volop genoten worden van de rust en privacy.

Indeling

Begane grond

Entree met ruime hal welke toegang biedt tot de meterkast (10 groepen + 2 aardlekschakelaars), trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkeuken. Ruime woonkeuken voorzien van stucwerkwanden, inbouwspots en keuken met kookeiland. De woonkeuken uit 2005 is voorzien van RVS spoelbak, vaatwasser (Siemens), combimagnetron (Siemens), koelkast, inductiekookplaat (Zanussi) met afzuigkap, granieten werkblad en voldoende kastruimte. Tevens is er een kelderkast en een schuifpui welke toegang biedt tot het overkapte buitenterras en een open verbinding maakt tussen woonkeuken en achtertuin. Vanuit de woonkeuken is er een open verbinding met de woonkamer van het type doorzonkamer. De ruimte is afgewerkt met stucwerkwanden en plafonds, een eikenhouten vloer en een houtgestookte haard. Teruggekeerd in de woonkeuken grenst er aan deze ruimte ook het portaal. In het portaal vindt u het half betegelde toilet met fonteintje, het washok met aansluitingen voor wasmachine, droger en extra koelkast en de doorgang naar de achtertuin. Tevens bevindt zich hier de CV installatie (Valliant VHR C uit 2002).

1e verdieping

Teruggekeerd in de entree bevindt zich hier de trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop grenzen van links naar rechts een badkamer, drie slaapkamers en een apart toilet. De manshoog betegelde badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De badkamer is tevens voorzien van mechanische en natuurlijke ventilatie.

Slaapkamer 1-2-3

De drie slaapkamers zijn ongeveer even groot qua formaat en het zelfde qua afwerking. De ruimtes zijn allen voorzien van ramen met draaifunctie, stucwerkwanden en tapijt vloeren. Tevens is er in één slaapkamer een inbouwkast en in één slaapkamer de trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping

Deze is middels een vaste trap te bereiken en biedt zeer veel opbergruimte. Eventueel zou hier na een verbouwing nog een 4e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

Buitengebeuren

Ruime voor- en achtertuin welke erg goed onderhouden zijn. De voortuin is afgewerkt met sierhagen, perkjes en graspartijen. De achtertuin is oostelijk gelegen maar op het perceel van 2330 M² kan er op elk moment van de dag wel een stukje zon gevonden worden. De achtertuin is voorzien van gazon, bestrating, vijverpartij, overdekt terras en vaste planten. Wat kenmerkend is aan deze achtertuin is dat deze een volledig natuurlijke erfafscheidingen heeft, met deels een hoge haag en anderzijds de beek ‘De Reusel’. Verder is er een degelijk gebouwde garage te vinden welke uit spouwmuur is opgetrokken. De ruime garage is voorzien van geïsoleerde betonnen vloer, vliering en elektriciteit. Deze ruimte wordt momenteel als berging en werkruimte gebruikt, maar er zouden eventueel ook meerdere auto’s gestald kunnen worden. Daarnaast gelegen is de vrije achterom met carport en een inrit welke plek biedt voor het stallen van meerdere auto’s.

Algemeen

• De volledige woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel beglazing;
• Vloerverwarming (6 groepen) op de volledige benedenverdieping en de badkamer;
• De woning is deels voorzien van spouwmuurisolatie;
• Gelegen op slechts 15 minuten autorijden van Tilburg en dichtbij de uitvalswegen;
• Ruime parkeergelegenheid;
• Vrije achterom;
• Achtertuin is oost gelegen;
• In de goed onderhouden achtertuin kan men volop genieten van rust en privacy;

Kortom een ideaal object waar heerlijk in rust geleefd kan worden, een bezichtiging is zo ingepland!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!