Helaas, dit pand is verkocht

5521 VK Eersel

Omschrijving

Hoekwoning met mogelijkheden tot realiseren garage/carport op perceel van 219 m2.

Hoekwoning met mogelijkheden tot realiseren garage/carport op perceel van 219 m2 aan de Welsh Divisionstraat 25 te Eersel. De woning ligt nabij het centrum van de gemeente nabij diverse scholen en een sportgelegenheid.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met de meterkast (4 groepen en aardlekschakelaars), een gastentoilet met fonteintje, trapkast, trapopgang naar 1e verdieping, toegang tot de keuken heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is van het type doorzonkamer met veel natuurlijk lichtinval. De keuken is eenvoudig met een RVS spoelbak, afzuigkap, losse vaatwasser, koel-/vriescombinatie (ter overname) en voldoende kastruimte.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal gaat u via een vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de overloop liggen 4 slaapkamers met allen natuurlijk lichtinval en een badkamer met douchecabine, toilet en vaste wastafel. Op de badkamer bevinden zich de aansluitingen wasmachine en droger.

2e verdieping:

Middels vlizotrap op de 1e verdieping is de bergzolder bereikbaar, hier zijn mogelijkheden tot het realiseren van een vaste trap en eventueel een extra slaapkamer. Op de huidige bergzolder bevindt zich de Cv-installatie (REMEHA Tzerra Ace 2019).

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met losse berging. Vrije achterom met poort. Aan deze zijde van de woning is de mogelijkheid tot het realiseren van een garage en/of carport. Eigen oprit voor 2 personenauto’s. Voortuin met sierbestrating, vaste planten en een hekje als erfafscheiding.

Algemeen:
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- De woning heeft een buitenkraantje.
- Afstand bedienbaar elektrisch zonneluifel.
- Een screen aan de achterzijde van de woning op 1 slaapkamer.
- De woning ligt aan een hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer.
- De achtertuin is Zuid-West gelegen


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!