Helaas, dit pand is verkocht

5527 GH Hapert

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met carport en garage gelegen in een rustig gedeelte van Hapert.

Algemeen
Deze halfvrijstaande woning met carport en garage staat in een rustige gedeelte van Hapert in een doodlopende straat op loopafstand van het buitengebied en op korte afstand (ca. 500 m) van de voorzieningen in Hapert. De woning biedt voldoende ruimte en mogelijkheden.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot o.a. toilet, woonkamer, 1e verdieping, kelderkast en meterkast. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk.
Toilet: deze is plafondhoog betegeld, voorzien van een hangend toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. Het licht werkt op een bewegingssensor.
Kelderkast: de verdiepte kelderkast geeft veel opbergruimte.
Meterkast: hier zijn 5 groepen aanwezig met 2 aardlekschakelaars. Verder is de meterkast voorzien van de nodige slimme meters.
Woonkamer: deze L-kamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde veel lichtinval. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk en de vloer is afgewerkt met een tegelvloer. De kozijnen zijn allemaal van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. De ramen hebben tevens een kiep/draaifunctie.
Keuken: de houten keuken met houten blad is geplaatst over de gehele lengte van de aangebouwde keuken. Er is beperkt apparatuur aanwezig met oven en (gas) kookplaat. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer 1-2-3: de drie slaapkamers zijn allen van voldoende omvang en vergelijkbaar qua afwerking. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn gestukt en de plafonds zijn van hout voorzien. Op alle kamers zijn flinke kunststof raampartijen die voorzien zijn van een kiep-/draaifunctie. Op een van de kamers is een inbouwkast aanwezig.
Badkamer: de badkamer is plafondhoog betegeld en naast een douche is er een wastafel in een badmeubel aanwezig. Op de badkamer is natuurlijke ventilatie aanwezig.

2e verdieping
Via een vast trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping heeft ruime opbergmogelijkheden. Hier is ook de cv-ketel (Intergas 2007) geïnstalleerd en er is aansluiting voor de wasmachine. De vloer is volledig betimmerd met laminaat en er is een Velux dakraam aanwezig.

Tuin
De tuin is qua grootte beperkt, maar geeft voldoende ruimte om gezellig buiten te kunnen zitten op de mooie zomers dagen. De tuin is gedeeltelijk aangelegd met gras en er is een tevens een extra bergruimte aanwezig.

Garage
Aan de zijkant van de woning is een grote oprit aanwezig die ruimte geeft voor het stallen van enkele auto’s. De inrit gaat over in een carport en vervolgens in een diepe garage. De toegang van de garage geschied door een overheaddeur. Ook hier is een aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig.
Kenmerken:
 De woning is voorzien van dubbele beglazing.
 Alle kozijnen zijn van kunststof.
 Rustige omgeving.
 Gunstig gelegen t.o.v. het centrum van Hapert.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!