Helaas, dit pand is verkocht

5081 ZC Hilvarenbeek

Brochure

Omschrijving

Sfeervolle en gunstig gesitueerde tweekapper met garage, berging en vrije achterom gelegen op 221 M². Deze woning ligt op loopafstand van het centrum van Hilvarenbeek.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de entree/hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en deels betegelde toiletruimte met fonteintje loopt u de woonkamer binnen.
Een fijne ruimte om te verblijven met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de eetkamer. De uitgebouwde woonkamer is te betrekken bij de achtertuin middels een grote schuifpui. De open keuken is praktisch gesitueerd tussen het zitgedeelte en de eetkamer. De keuken voorziet in voldoende kastruimte, een granieten aanrechtblad en alle benodigde inbouwapparatuur. Zo treft u onder meer een oven, koelkast, 6-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, vaatwasser, boiler en een verdiepte kelderkast aan. Zowel de woonkamer, keuken als hal zijn strak afgewerkt en voorzien van spachtelputz wanden, een schuurwerk plafond met inbouwspots en een tegelvoer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop met airconditioning heeft u toegang tot een tweetal ruime slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap tot de zolderverdieping.
De hoofdslaapkamer is ruim van opzet en gelegen aan de achterzijde van de woning . Deze kamer geeft tevens toegang een aangrenzende ruimte welke momenteel gebruikt word als walk-in-closet. Deze ruimte zou echter zonder grote moeite veranderd kunnen worden in slaapkamer/studeerkamer/babykamer etc.. De aan de voorzijde gesitueerde slaapkamer beschikt over voldoende ruimte, lichtinval en een deur richting het balkon. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche met thermosstaatkraan en regendouche, een wastafelmeubel met dubbele spoelbak, designradiator, elektrische vloerverwarming en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
De royale zolderverdieping is middels een vlizotrap te bereiken. Het betreft hier een erg praktische ruimte voorzien van een Velux dakraam. De ruimte is voldoende groot om hier, na enige aanpassingen gedaan te hebben, extra slaapkamers te creëren. U treft hier tevens de opstelling van de CV-ketel (Remeha Calenta 40C, bouwjaar circa 2016).

Buitengebeuren:
De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is voornamelijk met grind bestraat, maar heeft tevens een lange oprit richting de afsluitbare carport met aansluitend garage/berging. De garage is in drie delen opgesplitst en behelst thans een berging met stalen kanteldeur, een wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en een multifunctionele ruimte. Een eventuele koper kan ook kiezen om hier één grote hobby c.q. werkruimte van te maken. Er zijn aansluitingen voor water, elektriciteit en gas. De garage / berging is tevens vanuit de volledig bestrate en geheel omheinde achtertuin te bereiken. Verder is de achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd, beschikt deze over voldoende privacy en is zuidwest gelegen.

Kenmerken:
- De woning is goed onderhouden en instapklaar;
- De woning beschikt over een grote, multifunctionele garage;
- De woning is, met uitzondering van het raampje in de badkamer en het raampje in de hal boven de voordeur, volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming geschiedt middels een CV-ketel, merk Remeha Calenta 40c, bouwjaar circa 2016;
- Mogelijkheid aanwezig voor kantoorruimte of salon aan huis;
- Gunstige locatie dankzij de kindvriendelijke wijk en de korte afstand van winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen;
- De achtertuin is zuidwest gelegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!