Helaas, dit pand is verkocht

5095 BZ Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Riante vrijstaande woning fraai gelegen aan de rand van Hooge Mierde gelegen op 525 M².

Riante vrijstaande woning fraai gelegen aan de rand van Hooge Mierde. De woning beschikt o.a. over een vrijstaande berging met carport, 6 slaapkamers en een inpandige kantoor-/hobbyruimte van maar liefst 60m². De fraaie tuin op het zuidwesten biedt veel privacy en rust. De woning is volledig geïsoleerd en heeft een hoge afwerkkwaliteit. Ideaal voor een kantoor of beroep aan huis óf voor dubbele bewoning.

Bouwjaar 2000
Woonoppervlakte ca. 250m²
Inhoud ca. 810m²
Vrijstaande carport 21m² met berging
Perceeloppervlakte 525m²

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gelegen aan de rand van Hooge Mierde nabij een prachtige, bosrijke omgeving. In de dorpskern van Hooge Mierde vindt u een aantal gezellige horecagelegenheden, een basisschool en een bakker. De steden Eindhoven, Tilburg en Turnhout (België) liggen gunstig op 20 tot 30 minuten afstand.

BOUWKWALITEIT
De woning is in 2000 op degelijke, traditionele wijze gebouwd en hoogwaardig afgewerkt. Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd. De volledige begane grondvloer is (m.u.v. de hobbykamer) voorzien van vloerverwarming. De veranda (16m²) aan de woonkamer kan op eenvoudige wijze bij de woning betrokken worden en heeft zelfs een voorbereiding voor vloerverwarming. In verwarming wordt voorzien via de hoog-rendement cv-ketel (merk Atag Blaue Engel II, bouwjaar 2000). De begane grond- en beide verdiepingsvloeren zijn in beton uitgevoerd. In 2002 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd met de hobbykamer. De buitenkozijnen zijn in hardhout uitgevoerd. In de tuin bevindt zich een beregeningsinstallatie waardoor de tuin eenvoudig beregend kan worden.

KANTOORRUIMTE, DUBBELE BEWONING OF INPANDIGE GARAGE
De huidige kantoorruimte met de achtergelegen hobbykamer (samen 60m²) kunnen – al dan niet gedeeltelijk – in gebruik genomen worden ten behoeve van dubbele bewoning of een garage. Maar ook mantelzorg is hier eenvoudig te realiseren

INDELING

BEGANE GROND
Hal met entree, trapopgang naar de 1e verdieping, garderobenis en uitgebreide meterkast; ruime woonkeuken met L-keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten, 1½ spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine (ca. 16m², 4.75 x 3.60m). De keuken biedt tevens toegang tot een ruime kelderkast; sfeervolle woonkamer met gashaard met natuurstenen schouw, en schuifpui naar de veranda (ca. 40m², 4.85 x 4.00m en 4.60 x 4.10m); veranda bereikbaar vanuit de woonkamer en voorzien van elektrisch bedienbare zonwering (ca. 16m², 4.80 x 3.30m); tussenhal bereikbaar vanuit de woonkeuken, met toiletruimte met wandcloset en fontein. De tussenhal heeft een buitendeur naar de veranda en binnendeur naar de bijkeuken; bijkeuken met wastafel (ca. 2.10 x 2.05m); werkkamer met toegang naar de oprit en naar de achtertuin, en vlizotrap naar de bergzolder (ca. 42m², 10.40m x 4.35/3.40m); hobbykamer aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin (ca. 4.35 x 3.70m).

Vrijstaande carport met berging met elektrisch bedienbare sectionaaldeur, wastafel, elektra en vlizotrap naar de bergzolder (ca. 18m², 5.40 x 3.40m); bergzolder (ca. 1.80m t.p.v. de nok).

Opritten aan weerszijden van de woning voor meerdere auto’s. De ene oprit biedt via een afsluitbaar hekwerk toegang tot een dubbele oprit met grote carport (ca. 21m², 6.00 x 3.55m).

Fraai aangelegde en uitstekend onderhouden achtertuin met veel rust en privacy door de vrije ligging rondom. Op zonnige dagen kunt u kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. Achterin bevindt zich een terras met een met blauwe regen begroeide pergola om op een zonnige dag beschut te kunnen genieten van de tuin.

1e VERDIEPING
overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer, waskamer en een toiletruimte met wandcloset en fontein; slaapkamer I aan de voorzijde (ca. 4.00 x 3.20m); slaapkamer II aan de voorzijde (ca. 2.95 x 3.50/2.30m); slaapkamer III met dakkapel (ca. 2.45 x 2.20m); slaapkamer IV aan de achterzijde (ca. 4.60 x 3.45m); ruim opgezette badkamer voorzien van ligwhirlpool met douchekraan, douchecabine met thermostatische kraan, dubbel wastafelmeubel en design radiator (ca. 3.50 x 3.45m); waskamer met vaste trapopgang naar de 2e verdieping, aansluitingen voor was- en droogapparatuur, en dakkapel (ca. 3.45 x 2.55m).

2e VERDIEPING
ruime overloop; slaapkamer V aan de voorzijde (ca. 3.10 x 2.60m); slaapkamer VI aan de achterzijde (ca. 3.80 x 2.60m).


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!