Helaas, dit pand is verkocht

5095 BH Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Op zoek naar een ruime vrijstaande woning met 6 slaapkamers, grote garage op een groot perceel met veel zoninval en privacy?

Op zoek naar een ruime vrijstaande woning met 6 slaapkamers, grote garage op een groot perceel met veel zoninval en privacy? En dat alles in een rustige woonwijk? Dan is deze woning zeker de moeite van het bekijken waard.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1980
Perceel: 687 m2
Inhoud woning: ca. 585 m3
Inhoud garage: ca. 170 m3
Woonoppervlakte: ca. 180 m2
Aantal slaapkamers: 6
Isolatie: Vloer-/dak-/spouwisolatie.
Energielabel: C (geldig t/m 1-12-2030)
Ligging: Rustige woonwijk met alleen bestemmingsverkeer.
Afstand tot voorzieningen: Basisschool op 300 meter.
Energiemaatregelen: 10 zonnepanelen met geschatte opbrengst 3400 KWh

Begane grond
De royale entree, vide, geeft toegang tot de vernieuwde meterkast (12 groepen), het toilet (hangend toilet, volledig betegeld, natuurlijke ontluchting) en een garderobe nis. De vloer is over de hele begane grond betegeld met fraaie leisteen. Vanuit de hal heb je eveneens toegang tot de manshoge (> 2 m) kelder. Deze is fors van formaat, volledig betegeld en wordt ontlucht via een kelderkoekoek.

Vanuit de hal kun je naar de slaapkamer op de begane grond (ook te gebruiken als kantoor, speelkamer, beroep of bedrijf aan huis) met aansluitend een badkamer met douche, toilet, wastafel en urinoir. Deze ruimte is volledig betegeld en er is wandverwarming aanwezig.

Daarna kom je uit in de keuken. De keuken heeft een U-opstelling met alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, koelkast en is afgewerkt met een hardstenen blad. Vanuit de keuken heb je een fraai zicht over de grote achtertuin. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken, met inbouwkast.

De woonkamer is voorzien van flinke raampartijen aan de voor- en achterzijde. Aan de achterzijde is ook een loopdeur naar de tuin aanwezig. De wanden zijn hier gestukt en op de vloer liggen de eerdergenoemde leistenen met vloerverwarming. De woonkamer en keuken hebben (stalen) vloerverwarming.

1e verdieping
Via een open houten trap kom je op de overloop van deze 1e verdieping. Op de vloer ligt op deze gehele etage een massief houten vloer. De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de wasruimte en de badkamer. De drie slaapkamers zijn royaal van opzet en de masterbedroom is zelfs erg groot te noemen. Alle kamers zijn voorzien van inbouw- of vaste kasten, hebben voldoende lichtinval en zijn voorzien van gestucte wanden en houten plafonds.

De separate wasruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier hangt ook de Cv-ketel (2016 ATAG). De vloer is voorzien van tegels, de wanden gedeeltelijk betegeld en stucwerk.

De badkamer is royaal van opzet met een bad (whirlpool), douche, hangend toilet en een dubbele wastafel. De ruimte is volledig betegeld en er is natuurlijke ventilatie en afzuiging. De vloer is verwarmd.

2e verdieping
Via opnieuw een houten trap kom je op de 2e verdieping waar de slaapkamers 5 en 6 gerealiseerd zijn. Beide kamers zijn royaal, voorzien van een flink Velux dakraam en hebben bergruimte onder de dak schuinte. In een van de kamers hangt de unit voor het centrale stofzuiger systeem, in de andere is een wastafel aanwezig.

Garage/berging
De garage is eveneens royaal van omvang en voorzien van een tegelvloer en vaste trap naar een volledige bovenverdieping. Achter de garage is een berging voor het tuingereedschap.

Rondom de woning/tuin
De voortuin is netjes aangelegd en de inrit biedt plaats aan een flink aantal voertuigen. De achtertuin is groot, netjes afgescheiden met een omheining en heeft erg veel zoninval en privacy te bieden. Er is een grondwaterpomp aanwezig.

Enthousiast geworden over de ruimte en de mogelijkheden van deze woning? Bel ons voor een afspraak om te bezichtigen!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!