Helaas, dit pand is verkocht

3920 Lommel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met inpandige garage en losstaande garage (50 m2) gelegen op een perceel van 961 m2 aan de Slinkerstraat 15 te Lommel.

Vrijstaand woonhuis met inpandige garage en losstaande garage (50 m2) gelegen op een perceel van 961 m2 aan de Slinkerstraat 15 te Lommel. Deze ruim opgezette woning ligt in een rustige buurt en centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met vaste trap naar 1e verdieping, heeft u toegang tot de badkamer, de ouderslaapkamer en de woonkamer. De badkamer is ruim van opzet en uitgevoerd met een bidet, toilet, ligbad, douchecabine en vaste wastafel. De ouderslaapkamer en de badkamer hebben beide natuurlijk lichtinval. De ruime woonkamer heeft eveneens veel lichtinval, een houtkachel en een schuifpui naar de achtertuin. Bij de houtkachel is overigens een gasaansluiting aanwezig mocht u de houtkachel willen vervangen voor een gashaard of gaskachel. Vanuit de woonkamer komt u in de ruime leefkeuken met een 1,5 RVS spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met inbouwkasten, een stortbak met warm- en koud water en een toilet met fonteintje. Verder komt u na de bijkeuken in de inpandige garage. De garage heeft een sectionaaldeur, een gaskachel en hier is tevens de meterkast gesitueerd (12 groepen, 2 krachtstroomgroepen en de aardlekschakelaars). Zowel vanuit de bijkeuken als de inpandige garage is de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal gaat u middels een vaste trap naar de ruime 1e verdieping. Aan de overloop ligt een badkamer met douchecabine, vaste wastafel en toilet en de Cv-ruimte met een Vaillant verwarmingsketel 1996 en een Vaillant 80-liter boiler 1996. Verder liggen aan de overloop een 3-tal slaapkamer met de mogelijkheid tot het realiseren van 4/5 slaapkamers.

Buitengebeuren:
Voortuin een natuurlijke erfafscheiding , vaste planten, sierbestrating en ruime oprit met parkeergelegenheid. Vrije achterom met terras, vaste planten en gazon alsmede een ruime geïsoleerde losstaande garage (50 m2) met sectionaaldeur en betonnen zolder. In deze garage bevindt zich tevens de grondwaterput en een separate verdeelkast van de elektra.

Algemeen:
- Kunststof ramen, kozijnen en buitendeuren met dubbele beglazing in de gehele woning.
- Volledig geïsoleerde woning.
- Massieve binnendeuren in de gehele woning.
- Vloerverwarming op de gehele begane grond m.u.v. de ouderslaapkamer.
- Krachtstroom aanwezig in de inpandige garage en de losstaande garage.
- Regeninstallatie aanwezig met grondwaterput.
- West gelegen achtertuin.
- Eventueel is circa 1 ha landbouwgrond separaat bij te kopen in overleg met de huidige verkopers.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!