Helaas, dit pand is verkocht

5575 BX Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Hoekwoning met berging gelegen op 125 m2 aan de Verhoevenstraat 32 te Luyksgestel. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, tegenover een speelveldje nabij het centrum van Luyksgestel.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met trapopgang naar 1e verdieping, meterkast (5 groepen + aardlekschakelaar) heeft u toegang tot de woonkamer. Woonkamer (7,95 m x 3,75 m) met veel natuurlijk lichtinval. In de woonkamer is tevens een trapkast aanwezig en de toegang tot het gastentoilet met fonteintje. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met RVS spoelbak, 4-pitsgasstel, afzuigkap, oven en een aantal boven- en onderkasten. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken (2,50 m x 1,75 m) met hier de aansluitingen vaatwasser en eventueel aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder kunt u vanuit de bijkeuken de achtertuin bereiken.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 2 slaapkamers (3,75 m x 3,00 m – 4,70 m x 2,75 m) en een badkamer (2,00 m x 2,00 m) met ligbad, vaste wastafel en toilet. De slaapkamers hebben veel natuurlijk lichtinval en één van de slaapkamers heeft een dakkapel.

2e verdieping:

Via een vaste trap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de voorzolder met aansluitingen wasmachine, droger en de Cv-installatie (Intergas) alsmede kastruimte onder de kapschuinte en de 3e slaapkamer (3,90 m x 2,30 m) met dakkapel.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde en verharde achtertuin met losse berging (3,30 m x 1,75 m) en een vrije achterom. De voortuin is omheind met gemetselde muurtjes en is in zijn geheel bedekt met kiezels.

Algemeen:

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

- Achtertuin is Noord-Oost gelegen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!