Helaas, dit pand is verkocht

5575CG Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met bedrijfsruimte/mantelzorgwoning met garage gelegen op 673 m2 aan de Hasselsestraat 7 – 9 te Luyksgestel. Deze woning ligt in het centrum van de Luyksgestel.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met gastentoilet (met fonteintje), trapkast, meterkast (8 groepen met aardlekschakelaars), trapopgang naar 1e verdieping, toegang tot de keuken heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer (25 m2) heeft veel natuurlijk lichtinval en een houtkachel. Teruggekeerd in de hal/entree kunt u ook naar de keuken (8,25 m2) met hierin een 4 pits- gasstel, afzuigkap, RVS spoelbak, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en voldoende kastruimte. In de keuken zit verder een inbouwkast en u heeft vanuit de keuken toegang tot de ruime achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 4 slaapkamers (11 – 9 – 9 – 5,5 m2) en een badkamer met vaste wastafel en een douchcabine.

2e verdieping:

Via vlizotrap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de bergzolder met de Cv-installatie (Drie-O-gas).

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met sierbestrating, gazon en vaste planten. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de berging (12 m2) met hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Via de achtertuin is tevens de garage (29 m2) met overkapping bereikbaar. De garage heeft een afstand bedienbare elektrische roldeur met verder elektriciteit en watertoevoer. Verder heeft de garage aan de voorzijde een carport met aansluitend een open berging. Het pand heeft daarnaast een vrije achterom met afsluitbare poort.

Dit halfvrijstaande woonhuis beschikt over een kleine bedrijfsruimte (50 m2) (bestemmingsplan) met separate ingang (“Het oude politiebureau Luyksgestel”). De kleine bedrijfsruimte heeft een separate meterkast (8 groepen), een toilet en diverse ruimtes en is eventueel geschikt te maken als mantelzorgwoning, kantoor of studio/salon. Er mogen bedrijfsactiviteiten conform milieucategorie I worden uitgevoerd.

Algemeen:

Kunststof kozijnen, ramen en deuren met dubbele beglazing (m.u.v. de bedrijfsruimte/mantelzorgwoning).

Volledig geïsoleerd.

Grondwaterput aanwezig.

Achtertuin is Noord-West gelegen.

De woning beschikt over een kleine bedrijfsruimte/mantelzorgwoning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!