Helaas, dit pand is verkocht

5575 BW Luyksgestel

Omschrijving

Op een perceel van 239 m2 gelegen, uitstekend onderhouden hoekwoning aan de Prins van Luikstraat 73 te Luyksgestel met berging/carport gelegen in jonge buurt nabij het centrum van Luyksgestel.

Indeling;

Begane grond;

Via de hal/entree met vaste trap naar 1e verdieping, meterkast, toilet met fonteintje heeft u toegang tot de woonkamer (27 m2). De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, een trapkast/provisiekast en aan de achterzijde een deur naar het overdekte terras. Aansluitend komt u in de keuken (6,5 m2) met een 5-pits gasstel, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, RVS spoelbak, granieten blad en voldoende kastruimte. De keuken heeft een eigen achterdeur naar de overkapping.

1e Verdieping;

Teruggekeerd in de hal/entree kunt u via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (14,5 – 10 – 6 m2). Van deze slaapkamers hebben er 2 een dakkapel en 1 een velux dakraam. Verder bevindt zich op de 1e verdieping de badkamer (4,8 m2) met douchecabine, ligbad, toilet en vaste wastafel. De badkamer heeft ook een dakkapel.

2e Verdieping:

Via vaste trap op de overloop komt u op de 2e verdieping/zolder. Op de voorzolder hangt de Cv-installatie (NEFIT Turbo HR Combi 1992) en hier bevinden zich de aansluitingen wasmachine en droger. Aansluitend aan de voorzolder bevindt zich een hobbyruimte/4e slaapkamer (15,5 m2) met voldoende natuurlijk lichtinval.

Buitengebeuren:

Via de achterdeur komt u in de volledig omheinde achtertuin met overkapping aan het woonhuis en aanpandige berging. Verder bevindt zich in de achtertuin een tuinhuisje (7 m2) met puntdak. Tevens heeft de woning een vrije achterom met afsluitbare poort. De aanpandige berging (9 m2) heeft een bergzolder welke via een vlizotrap bereikbaar is. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een carport (15 m2) met ook een bergzolder aansluitend aan de bergzolder van de aanpandige berging (één ruimte). De overkapping aan de achterzijde van de woning is bijna 13 m2 en heeft 2 lichtkoepels. De voor- en achtertuin zijn aangelegd waarbij de achtertuin vaste planten heeft met sierbestrating, terrassen en kunstgras terwijl de voortuin is uitgevoerd met hagen, vaste planten en sierbestrating.

Algemeen;

- Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Achtertuin is Zuid-gelegen.
- Centraal gelegen woonhuis in jonge wijk.
- Vrije achterom met afsluitbare poort.
- Buitenkraantje in achtertuin.

Kortom een instapklare hoekwoning voor een reële prijs.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.




Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!