Helaas, dit pand is verkocht

5575 BT Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Ruime tussenwoning met berging gelegen op 158 m2 aan de van Rummenstraat 9 te Luyksgestel. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, aan een pleintje, op loopafstand van het centrum.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (6 groepen + 2 aardlekschakelaars), gastentoilet (met fonteintje), trapopgang naar 1e verdieping heeft u toegang tot de woonkamer. Woonkamer is van het type doorzonkamer en heeft veel natuurlijk lichtinval, airco, een gashaard, een trapkast en aansluitend aan de woonkamer een open keuken met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, 1,5 RVS spoelbak, granieten blad en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.
1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers waarvan 2 met een dakkapel en 1 met een velux dakraam en een badkamer met dakkapel, ligbad, douchecabine, vaste wastafel en toilet. Tevens kunt u vanuit de overloop via een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Aangekomen op de 2e verdieping komt u op de voorzolder met aansluitingen wasmachine en droger en de Cv-installatie (ATAG E325EC 2012), op het 2e gedeelte van de zolder bevindt zich de extra 4e slaapkamer/zolderruimte met velux dakraam.

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin (Zuid gelegen) met berging (6 x 4 m). De achtertuin is volledig bestraat met een zonneluifel op het terras. Vanuit de berging is middels een toegangsdeur een achterom aanwezig. De voortuin is volledig bestraat en via een beukenhaag heeft de voortuin een natuurlijke erfafscheiding.

Algemeen:
- Rustig gelegen aan een pleintje.
- Dubbele beglazing met nieuwe veluxdakramen in de woning.
- Spouw-, dak- en vloerisolatie toegepast.
- Vloerverwarming in de badkamer.
- Nieuwe dakpannen sedert 2016.
- Nieuwe voordeur.
- Achtertuin is Zuid gelegen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.
Aan onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!