Helaas, dit pand is verkocht

5575 AE Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET GROTE DUBBELE GARAGE IN HET CENTRUM VAN LUYKSGESTEL.

ROYALE, VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS, WAARVAN 1 SLAAPKAMER EN 1 BADKAMER OP DE BEGANE GROND. DEZE WONING HEEFT EEN GROTE, DUBBELE VRIJSTAANDE GARAGE EN EEN VOLOP PRIVACY BIEDENDE, ACHTERTUIN.

Indeling begane grond:

Overdekte entree.
In de hal bevindt zich de meterkast (12 groepen, 2 krachtstroom, 2 aardlekschakelaars), de trapopgang, bekleed met laminaat, en een garderobenis.
De royale woonkamer heeft een elektrische haard (Faber) een schuurwerkplafond met inbouwspots en een sierlijst. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot zowel de woonkeuken als de tuinkamer.
De woonkeuken heeft een lichte keukeninrichting in een hoekopstelling, voorzien van een granieten aanrechtblad met een extra brede keramische kookplaat , rvs afzuigkap , vaatwasser, koelkast, combi-oven. Hier bevindt zich een geheel betegelde manshoge kelder.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot zowel de tuinkamer als het portaal.
De tuinkamer heeft veel lichtinval middels grote ramen en een lichtkoepel en biedt via de schuifpui toegang tot het terras en tevens tot de wasruimte, toilet, badkamer en slaapkamer.
Geheel betegelde wasruimte c.q. bijkeuken is voorzien van diverse inbouwkasten, aansluiting voor wasapparatuur, uitstortgootsteen, cv-opstelling (Nefit ecomline Excellent, HR, 2001) boiler (Nefit 2001) en een vloerverwarmingsverdeelunit. Via een vlizotrap kunt u naar de geheel begaanbare bergzolder.
Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, urinoir en fonteintje.
Geheel betegelde badkamer met ligbad, inloopdouche met glaswand, vaste wastafel in luxe badmeubel, designradiator, bidet en elektrische ventilatie.
De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, inbouwspots en airconditioning.
Via het portaal heeft u toegang naar het terras en de tuin.
De begane grond (op de slaapkamer na) is voorzien van een lichte tegelvloer met vloerverwarming.

Indeling 1e verdieping:

Overloop met laminaatvloer.
Hier bevinden zich 3 slaapkamers voorzien van laminaat. Een slaapkamer heeft toegang tot het balkon en is voorzien van airconditioning.
Geheel betegelde badkamer met douche-ligbadcombinatie, wandcloset, badmeubel met wastafel, designradiator en Velux dakraam.

Indeling 2e verdieping:

Via vlizotrap naar geheel begaanbare bergzolder.

Buiten:

Vrijstaande dubbele garage met kunststof loopdeur in zijgevel, 2 kunststof sectionaldeuren (waarvan 1 elektrisch bedienbaar) en een extra stalen kanteldeur in achterzijde. Garage is volledig geïsoleerd en is voorzien van extra groepenkast, uitstortgootsteen, wateraansluiting, beregeningsinstallatie, vliering bereikbaar via losse trap.
Zowel de voor- en achtertuin is voorzien van een beregeningsinstallatie.

Algemeen:

Grote dubbele garage (inhoud ca 220 m³).
Zeer ruime oprit.
Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Royale tuin met diverse terrassen.
Gunstige ligging in kindvriendelijke woonomgeving met scholen en speelgelegenheden op loopafstand.
Mogelijkheid voor het bijkopen van circa 264 m² (bouw)grond direct achter de woning.
Maak een afspraak voor een bezichtiging!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!