Helaas, dit pand is verkocht

5575 AE Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Verrassend ruime vrijstaande piramide woning met inpandige garage en losstaande berging op 1.083 m2 ondergrond staande en gelegen aan de Dorpstraat 17 te Luyksgestel.

Verrassend ruime vrijstaande piramide woning met inpandige garage en losstaande berging op 1.083 m2 ondergrond staande en gelegen aan de Dorpstraat 17 te Luyksgestel.

Begane grond:
(geheel voorzien van vloerverwarming).
Via entree/hal met meterkast (11 groepen en aardlekschakelaars), garderobe, toilet met fonteintje en trapopgang naar 1e verdieping, komt u in de woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en schuifpui naar overkapping/achtertuin. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken. De keuken heeft veel natuurlijk lichtinval, een trapkast (kelderkast), een 2,5 RVS spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met extra spoelbak met warm- en koud water en toegang tot de achtertuin. In de bijkeuken hangt de Cv-installatie (Remeha Quinta 28C 2009). Verder heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de inpandige garage. De inpandige garage heeft een separate toegangsdeur aan de zijkant van de woning en een geïsoleerde afstandbedienbare sectionaaldeur.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de entree/hal komt u via de vaste trap op de overloop. Aan de overloop grenzen 4 slaapkamers, een toegangsdeur naar de 2e verdieping en een badkamer met een ligbad, douchecabine, dubbele vaste wastafel en een toilet. De badkamer heeft verder vloerverwarming en een designradiator. 2 slaapkamers hebben toegang tot een dakterras aan de achterzijde van de woning waarbij één van de slaapkamers nog beschikt over een extra bergruimte. De slaapkamers hebben natuurlijke ventilatie en zijn uitgerust met horren en hebben kastruimte onder kapschuinte terwijl de badkamer tevens beschikt over natuurlijke ventilatie. Verder is één slaapkamer in gebruik als was-/strijkkamer met op deze kamer ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de overloop gaat u via een separate toegangsdeur naar de 2e verdieping, deze is in gebruik als bergzolder.

Buitengebeuren:
De achtertuin is Zuid gelegen en heeft een overwegend natuurlijke erfafscheiding van hagen en bosschages. Aan de achterzijde van het perceel staat een B&G-hekwerk (eigendom van de buren). De tuin ligt volledig rondom en heeft een vrije achterom. Verder heeft de woning meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging en een losstaand prieeltje (doorsnede 5,00 meter). De voor- en achtertuin zijn verder bosrijk aangelegd met gazon, vaste planten, hagen en bosschages waarbij de achtertuin tevens beschikt over een vijverpartij met beekloop.

Algemeen:
-Achtertuin is Zuid gelegen.
-Dubbele beglazing in de gehele woning.
-Dakisolatie toegepast.
-Spouw- en vloerisolatie.
-Natuurstenen vloer op de benedenverdieping (jura grau).
-Vloerverwarming begane grond en badkamer.
-Regeninstallatie in achtertuin en zijtuin.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!