Helaas, dit pand is verkocht

5575 BX Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Hoekwoning met berging gelegen op 173 m2 aan de Verhoevenstraat 34 te Luyksgestel.

Hoekwoning met berging gelegen op 173 m2 aan de Verhoevenstraat 34 te Luyksgestel. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, tegenover een speelveldje en nabij het centrum van Luyksgestel.
Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met trapopgang naar 1e verdieping, toilet met fonteintje en meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar) heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer met veel natuurlijk lichtinval is van het type doorzonkamer en heeft in de woonkamer een trapkast. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de semi open keuken met RVS spoelbak, 4-pitsgasstel, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte. Verder is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer met ligbad, natuurlijke ventilatie, douchecabine, toilet en vaste wastafel. De slaapkamers hebben veel natuurlijk lichtinval.

2e verdieping:
Via vlizotrap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de bergzolder. Op de bergzolder bevindt zich de Cv-installatie (ATAG 2011).

Buitengebeuren:
Volledig omheinde en verharde achtertuin met losse berging en volière. In de achtertuin bevinden zich enkele vaste planten en beschikt de achtertuin over een vrije achterom met afsluitbare poort. Vanuit de achtertuin is tevens naast het huis een afsluitbare aanpandige berging over de totale lengte van de woning aanwezig. De voortuin is volledig bestraat en heeft daardoor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Algemeen:
- Volledig woning voorzien van kunststof kozijnen en HR++beglazing.
- Achtertuin is Noord-Oost gelegen.
- Rustig gelegen ten over speelveld en volledig vrij aan de achterzijde.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!