Helaas, dit pand is verkocht

5575 AR Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Hoekwoning met berging en 4 slaapkamers gelegen op 206 m² aan Kievit 8 te Luyksgestel.

Ruime hoekwoning met berging gelegen op 206 m2 aan Kievit 8 te Luyksgestel. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, op loopafstand van het centrum.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal/entree met gastentoilet met fonteintje, meterkast/trapkast (4 groepen met aardlekschakelaar), trapopgang naar 1e verdieping heeft u tevens toegang tot de keuken.
De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, oven en voldoende kastruimte. Aansluitend aan de keuken treft u een serre aan met 3 afzonderlijke inbouwkasten, veel natuurlijk lichtinval en toegang tot de achtertuin. Vanuit de keuken komt u tevens in de woonkamer. De woonkamer is een doorzonkamer.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers met veel natuurlijk lichtinval, een badkamer met douche en vaste wastafel en sanibroyeur, een inbouwkast op de overloop en een toegangsdeur naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Via vlizotrap gaat u naar de bergzolder/extra slaapkamer met hier middels extra scheidingswand afgeschermde Cv-installatie (Vaillant 2008).

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met oprit voor ongeveer 3 personenauto’s. Een garage/berging met kanteldeur en separate toegangsdeur naar de berging. De achtertuin is middels een schuifpoort gescheiden van de oprit/achterom. De achtertuin heeft verder sierbestrating en een border met vaste planten. De voortuin bestaat deels uit sierbestrating en deels uit vaste planten waarbij een haag de natuurlijke erfafscheiding vormt.

Algemeen:
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Deels spouwmuurisolatie.
- Achtertuin is vrij gelegen en biedt voldoende privacy.
- Deels nieuwe dakpannen (2016).
- Nieuwe golfplaten op garage/berging (2016).
- Achtertuin is Noord-West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!