Helaas, dit pand is verkocht

5541 CT Reusel

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning in het centrum van Reusel ligt op een kavel van 472 m² met een zeer fraai aangelegde en goed onderhouden tuin.

Algemeen

De woning is gebouwd in 1925, maar na verbouwingen in 1950, 2002 en 2007, volledig gemoderniseerd en instapklaar.

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal van de woning die toegang geeft tot de trap naar boven, de meterkast (10 groepen en krachtstroom), het toilet en de keuken. Het toilet is plafond hoog betegeld met een vrij hangend toilet en een fonteintje.

Keuken

De keuken is royaal van formaat met een lang recht keukenblok van gebroken wit MDF. Alle benodigde apparatuur is aanwezig zoals; vaatwasser (Whirlpool), combimagnetron, koelkast, gaskookplaat (allen Pelgrim) en een Itho afzuigkap. Er zijn voldoende boven- en onderkastje en in het plafond zijn LED inbouwspotjes verwerkt. Aan de achterzijde is een plafond hoog raam, waardoor je prachtig naar buiten kunt kijken vanuit de leefkeuken. Vanuit de keuken kun je naar de kelder die door zijn diepte (ca. 1 meter) veel bergruimte heeft.

Woonkamer

De gehele beneden verdieping is voorzien van wanden van Spachtelputz, tegelvloer met vloerverwarming en MDF houten panelen tegen het plafond. In de kamer zijn ook spotjes verwerkt in het plafond. Blikvanger in de kamer is de Bellfire gaskachel. Door de grote ramen aan de voor- en zijkant van de woning komt er veel dag/zonlicht in de woonkamer.

Bijzonder is dat er twee aparte thermostaten aanwezig zijn. Eentje voor de verwarming en eentje voor de vloerverwarming. Op alle radiatoren zitten thermostaatkranen.

Bijkeuken

De entree van de woning aan de achterzijde is de bijkeuken. Hier zit achter een schuifwand de aansluitingen voor de wasmachine en droger (op verhoging) weggewerkt. Daar zit ook de aansluiting van de vloerverwarming (4 groepen). De wanden zijn halfhoog betegeld (in de inbouwkast plafond hoog) en er is een badmeubel aanwezig.

1e verdieping

Via de trap komen we op de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Alle kamers zijn voorzien van (doorlopend) laminaat en Spachtelputz wanden. Iedere slaapkamer heeft een eigen tv-aansluiting.

De badkamer is in 2007 volledig vernieuwd. De wanden zijn plafond hoog betegeld. Er is een douchecabine met verlaagde douchebak en glazen deur, bad, badmeubel, toilet en zowel natuurlijke als mechanische ontluchting. De badkamer is ook voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping

Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. De zolder is in gebruik als bergzolder en is volledig begaanbaar. Er is vloerbedekking en verwarming aanwezig en de Remeha Avanta cv-ketel die hier hangt is van 2017.

Tuin

Vanuit de bijkeuken kom je meteen op het terras achter de woning terecht. De aluminium overkapping is van prima kwaliteit en maar liefst 6 x 3,5 meter groot. De terrasverwarming maakt dit terras compleet. Verder is er in de tuin een vijver aanwezig en is de tuin netjes aangelegd en goed onderhouden. Achter in de tuin is een stenen (pannen gedekt) tuinhuis/berging aanwezig die in verschillende gedeeltes is opgedeeld. Ook hier is een zitje gemaakt met ook hier terras verwarmers. In het tuinhuis is een gaskachel, elektra en toilet aanwezig. In de tuin is ook een grondwateraansluiting aanwezig met 3 aftappunten over de tuin verspreid. De tuin heeft volop privacy.

Garage

Via een lange oprit, waar enkele auto’s geparkeerd kunnen worden, kom je bij een royale garage. De garage is opgetrokken in spouw en heeft een plat bitumen dak. In de garage is een elektrisch bedienbare segmentdeur aanwezig. Verder is er een gaskachel en is er water en elektra aanwezig.

Ligging

De woning is centraal gelegen tegen/in het centrum van Reusel aan de doorgaande weg. Alle voorzieningen zijn op loopafstand van de woning aanwezig.

Kenmerken:

Royale woning in het centrum van Reusel.
Alle voorzieningen op loopafstand.
Benedenverdieping en badkamer vloerverwarming.
Nagenoeg hele pand dubbele beglazing.
Nagenoeg hele pand kunststof kozijnen.
Spouwisolatie aanwezig of van binnenuit geïsoleerd.
Alle radiatoren voorzien van thermostaatkranen.
Deze woning mag met recht ‘instapklaar’ genoemd worden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!