Helaas, dit pand is verkocht

5541 PK Reusel

Brochure

Omschrijving

Zeer ruime en goed gebouwde en onderhouden langgevelboerderij met loods/hal.

Deze langgevelboerderij met grote hal biedt vele mogelijkheden voor de potentiële koper. Tussen 1990 en 1995 heeft er volledige nieuwbouw van de langgevelboerderij plaatsgevonden. De kavel is bijna 5.000 m² groot en ligt op minder dan 1 km van het centrum.

Dit object heeft de volgende mogelijkheden:
1. Riant wonen met een grote geïsoleerde hal, te gebruiken voor eigen invulling, zoals:
- Eigen hobby.
- Opslag van goederen.
- Voor de eigen ondernemer of ZZP-er. (mogelijk afstemming met de gemeente nodig)
- Voor paardenliefhebbers is het mogelijk om op circa 200m afstand een half hectare grond aan te kopen.
2. Alleen woonhuis kopen is bespreekbaar.
3. Inruil huidige woning is bespreekbaar.
4. De woonboerderij is prima geschikt om een mantelzorgwoning in te maken.
5. Dubbele bewoning is toegestaan (mits interne verbinding).
6. Beroep/bedrijf aan huis, waarbij privé en zakelijk optimaal te splitsen is.

HUUR VAN DEZE LOCATIE IS MOGELIJK

Beschrijving object
Woonhuis
Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, beneden slaapkamer (c.q. kantoorruimte), trap naar 1e verdieping. Hier is ook de meterkast en het toilet aanwezig. De wanden zijn gestukadoord en in een groot gedeelte van de benedenverdieping ligt een Braziliaans Leivloer.

Meterkast: er zijn in deze moderne meterkast meer dan voldoende groepen aanwezig. Tevens is er krachtstroom aanwezig en is er de mogelijkheid om over te schakelen op een eventueel te plaatsen aggregaat.

Toilet: het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een fonteintje en natuurlijke ventilatie.

Woonkamer: wat opvalt in deze kamer is de grote lichtinval. Aan de achterzijde geven twee openslaande deuren rechtstreeks toegang tot de overkapping c.q. naar de tuin. Alhoewel een convectorput en radiator aanwezig zijn is er ook vloerverwarming op een groot gedeelte van de benedenverdieping (m.u.v. kantoor/ berging). De wanden (gedeeltelijk) en plafonds zijn voorzien van stucwerk. Het andere gedeelte van de wand heeft schoonmetselwerk.

Keuken: een echte leefkeuken met uitzicht over de achtertuin. De eiken keuken heeft voldoende apparatuur, zoals gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap waarvan enkele ca. 5/6 jaar geleden zijn vernieuwd. Naast gas is het ook mogelijk om te koken op inductie. Verder zijn er voldoende boven en onderkastjes aanwezig.

Werk-/speelkamer: aansluitend aan de keuken is een werkkamer aanwezig die ook gebruikt kan worden als speelkamer. Hier zijn de wanden gestukt en het plafond gestukt.

Berging: eveneens aansluitend aan de keuken is een grote berging/bijkeuken aanwezig waar de aansluitingen voor wasmachine en droger gemaakt zijn. Deze ruimte is op de vloer volledig betegeld. De wanden zijn halfhoog betegeld en er is ook een keukenblokje aanwezig. Deze ruimte is ook rechtstreeks vanuit buiten te betreden.

Kelderkast: aansluitend aan de berging/bijkeuken is een royale, volledig betegelde, ‘kelderkast’ aanwezig.

Slaapkamer 1 c.q. kantoorruimte beneden: vanuit de hal is deze ruimte direct bereikbaar. Deze ruimte heeft diverse mogelijkheden. Deze ruime bevat een grote inbouwkast.
Allereerst is hij te gebruiken als kantoor aan huis c.q. praktijkruimte waar men via de voordeur rechtstreeks klanten kan ontvangen, waarbij zakelijk en privé gescheiden kan blijven.
Daarnaast is van deze kamer een prima slaapkamer te maken. Schuin achter deze slaapkamer ligt de eerdergenoemde werk-/speelkamer die makkelijk omgebouwd kan worden tot badkamer ‘en suite’.
Woonhuis 1e verdieping
Via een open eikenhouten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en de 2e verdieping.

Slaapkamer 2: de grootste slaapkamer mag met recht de ‘master bedroom’ genoemd worden. De kamer is voorzien van Velux dakramen met hor. Tevens is er een royale inloop kledingkast aansluitend aan deze kamer aanwezig.

Slaapkamer 3-4: deze kamers zijn middelgroot en voorzien van o.a. opbergruimte onder de schuine kanten. Ook hier zijn ramen met hor aanwezig.

Slaapkamer 5: deze kamer is voorheen gebruikt als studeerkamer, maar kan prima dienstdoen als slaapkamer.

Badkamer: op deze verdieping is ook een royale badkamer aanwezig. Naast een toilet is hier een douche en bad aanwezig en een badmeubel met dubbele wasbak. De vloer en de wanden (plafondhoog) zijn betegeld. Ook hier een fraai Velux dakraam met hor voorziening.

Woonhuis 2e verdieping
Via een vlizotrap komen we op de 2e verdieping. Deze 2e verdieping heeft veel opbergruimte en ook de cv-ketel NEFIT Ecomline HR uit 2003 hangt hier.

Schuurgedeelte woonhuis
Het schuurgedeelte is onderverdeeld in twee gedeeltes. Direct aan de woning is een royale garage en daarnaast een grote bergruimte. De garage kun je aan de woning toebedelen, maar je kunt deze ook bij het schuurgedeelte trekken. De ruimte boven de garage heeft een complete verdieping en via een trap kun je van daaruit naar een 2e verdieping die over het gehele garage en schuurgedeelte doorloopt.

Buiten
Dit pand heeft een enorme tuin. Mooi aangelegd achter de woning en een groot gedeelte aan de zijkant van de woning. Aan de achterkant is het perceel begrenst door een mooie boompartij. De privacy in de tuin en de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. In de tuin is een mooi terras met waterpartij gemaakt. Hier zit je heerlijk tijdens de zomerse dagen. Bij dit terras is een uit steen opgetrokken tuinhuis aanwezig wat gedeeltelijk in gebruik is als binnenhok van de dieren uit de aangrenzende wei. Kortom een heerlijke tuin om bij de woning te hebben.

Loods:
Aan de linkse kant van het perceel, schuin achter het schuurgedeelte van de woning ligt een hal/loods van ca. 16.5 x 40.5 meter. Deze hal is op dezelfde wijze gebouwd als het woonhuis. Uit steen opgetrokken spouwmuur met isolatie, dakplaten met isolatie. De spantconstructie is van staal en alleen aan de voorzijde zijn enkele binnenruimtes gerealiseerd. Verder is dit één grote ruimte die naar behoeven van de koper kan worden onder verdeeld. De loods heeft diverse toegangsdeuren, van inloopdeur tot overheaddeur aan de achterzijde van het gebouw. Dit gebouw is voorzien van een meterkast met krachtstroom en een cv die het hele gebouw op temperatuur kan brengen. Vanzelfsprekend is warm en koud water aanwezig.

Kenmerken:
- Degelijk gebouwd.
- Voorzien van het volledige isolatiepakket.
- Hardhouten kozijnen.
- Vloerverwarming.
- Kantoorruimte aan huis.
- Grote loods/hal/hobbyruimte.
- Grote kavel van ca. 5.000 m².


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!