Helaas, dit pand is verkocht

5541 CR Reusel

Brochure

Omschrijving

Instapklare tweekaper met garage, carport en verassend veel binnenruimte.

Deze woning is zeker de moeite van uw bezoekje waard!!

Deze instapklare tweekapper met garage, carport en verrassend veel binnenruimte is gelegen op een gewilde locatie aan Den Ekker 22 te Reusel. Dit betreft een degelijke gebouwde en daarna goed onderhouden woning. Met 4 ruime slaapkamers, een grote bijkeuken en dat alles in de nabijheid van scholen, winkels en speelweide maakt dit dé ideale gezinswoning!

Indeling
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree meterkast (8+2), trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een verdiepte kelderkast en doorgang naar de woonkamer. De hal is ruim van opzet en voorzien van hoge raampartijen van vloer tot plafond.
De woonkamer, in L-vorm, is zeer royaal en doet wat aanvoelen als een doorzonkamer door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Hierdoor is een erg lichte ruimte ontstaan. In de woonkamer ligt een massief houten vloer en de wanden en plafonds zijn afgewerkt met strak stucwerk. De plafonds zijn voorzien van sierlijsten en inbouwspots. De gashaard is een blikvanger in de kamer, maar zorgt ook voor een sfeervolle en warme ruimte. De ruime keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De moderne hoekkeuken is voorzien van een glanzend composiet werkblad en voldoende apparatuur met o.a.: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, RVS-spoelbak met Quooker. Alles bij elkaar de sfeer van een ‘leefkeuken’.
De bijkeuken is ruim en biedt toegang tot de achtertuin, toilet met fonteintje, separate wasruimte met aansluitingen wasmachine en droger en doorgang naar de inpandige garage. De bijkeuken zou ook prima dienst kunnen doen als hobbyruimte, speelkamer of dergelijke. De garage is voorzien van kanteldeur, loopdeur naar de inrit, doorgang naar de achtertuin en hier staat de grondwaterpomp. De inpandige garage geeft mogelijkheden voor de kandidaten die een ruimte aan hun huis willen toevoegen.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot een 3-tal slaapkamers. De kamers verschillen van formaat, maar zijn allen ruim genoeg tot zelfs zeer royaal. Zie voor de maten de bijgevoegde floorplanners. Qua afwerking zijn de kamers vergelijkbaar met o.a. strak gestucte wanden, een doorlopende laminaatvloer, veel lichtinval. Enkele kamers zijn voorzien van rolluiken of wastafel. Verder vindt u op deze verdieping een apart toilet met fonteintje. De badkamer is royaal en rijk uitgerust met een douche (met regenfunctie), whirlpool, badmeubel met wastafel en natuurlijke ventilatie. Doordat schuine kanten op deze verdieping ontbreken zijn alle meters vloeroppervlakte bruikbaar.

Tweede verdieping
Middels opnieuw een vaste trap bereiken we de overloop van de zolderverdieping. Ook dit is een betonnen verdiepingsvloer. Aan weerszijden zijn bergingen gecreëerd voor de nodige bergruimte en hier vindt u de opstelling Cv-installatie (Vaillant 2016). Hier bevindt zich ook de 4e slaapkamer die natuurlijk naar wens ook dienst kan doen als thuiswerkplek/hobbyruimte of dergelijke. De 2 dakramen zorgen voor voldoende lichtinval. Tenslotte is hier een wastafel aanwezig.

Buitengebeuren
De tuin is grotendeels voorzien van gras, borders met vaste planten, sfeervolle tuinverlichting en een heerlijke overkapping. In deze tuin is het goed toeven tijdens de mooie warme zomerse dagen. De tuin en het terras zijn in 2017 professioneel aangelegd door een hovenier. De luxe van een beregeningsinstallatie in de voor- en achtertuin zorgt voor een extra stukje gemak. De inrit met carport geeft u de mogelijkheid twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

Algemeen
- Ruime woning op een fraaie en gewilde locatie;
- Speelweide op ‘enkele meters’ afstand;
- Maar liefst 4 slaapkamers;
- Garage van binnenuit bereikbaar;
- Woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Volledig isolatiepakket van vloer-, spouw-, dakisolatie;
- De buitengevel van de woning is in 2015 volledig gestraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.
- De tuin is in 2017 professioneel aangelegd.
- Al met al een instapklare woning op een fijne woonlocatie.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!