Helaas, dit pand is verkocht

5541 AP Reusel

Brochure

Omschrijving

Leuke tussenwoning met 3 slaapkamers, berging en vrije achterom.

Leuke gezins- tussenwoning met berging en vrije achterom, 3 slaapkamers en zolderverdieping met vaste trap. Deze woning is gelegen aan de Schelft te Reusel, een kindvriendelijke en rustige woonomgeving met diverse speelweiden, veel groen en een basisschool op korte afstand.

Indeling
Begane grond
Hal/entree met toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal is de meterkast (4+2 groepen) gesitueerd en tevens het volledig betegeld toilet met fonteintje.

Via de hal komen we in de woonkamer. De Z-vormige woonkamer biedt middels een grote raampartij uitzicht op de speelweide tegenover de woning. Er is voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek. Verder is er aan de achterzijde een eethoek en een trapkast voor de nodige provisieruimte. Wederom een flinke raampartij biedt uitzicht over de achtertuin. In de woonkamer ligt een tegelvoer, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en de plafonds met houten balken. Aansluitend aan de woonkamer treffen we de dichte keuken. De dichte keuken is in rechte opstelling en voorzien van los gasstel met oven, vaatwasser, koelkast en veel kastruimte. In de keuken zitten tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger en een hordeur.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via de vaste trap naar de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De verdiepingsvloer is van beton. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is het grootst en beschikt over een grote raampartij, houden plafonds en de wanden zijn afgewerkt met behang. De andere twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning en zijn qua formaat wat kleiner en qua afwerking vergelijkbaar. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van inloopdouche, hangend toilet en heeft zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met veel ruimte om te bergen, een houten verdiepingsvloer, dakraam en Cv-installatie (Remeha 2018).

Buiten
Noordwestelijk georiënteerde achtertuin met vrije achterom en inclusief tuinameublement en barbecue. Het geheel is afgewerkt met siertegels en borders aan weerszijde met vaste beplanting. Een echte bloemenzee in de warmere maanden! Hier kan heerlijk gezeten worden. Verder diverse elektra aansluitingen en een berging welke over de gehele breedte van het perceel loopt.

Algemeen
• De woning is volledig voorzien van dubbelzijdige beglazing en kunststof kozijnen;
• Nagenoeg volledig voorzien van rolluiken;
• Dak isolatie toegepast;
• Goede, rustige en kindvriendelijke woonomgeving met veel speeltuinen en een basisschool;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende openbare plekken;


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!