Helaas, dit pand is verkocht

5541 DE Reusel

Brochure

Omschrijving

Deze degelijk gebouwde vrijstaande woning ligt aan een mooie straat in een gewilde woonomgeving.

Deze degelijk gebouwde vrijstaande woning ligt aan een mooie straat in een gewilde woonomgeving en op korte afstand van de voorzieningen van het dorp. Met 4 slaapkamers, een extra kamer beneden heeft deze woning voldoende leefruimte. Buiten is er een royale garage, nette achtertuin, flinke inrit en aan beide kanten van de woning een vrije achterom beschikbaar.

Kenmerken:

- Vrijstaande woning 1980,
- Ligging; gewilde woonlocatie,
- Voorzieningen op ca. 1 km,
- Perceel 387 m2,
- Woonoppervlakte ca. 155 m2
- Inhoud woning 505 m3, garage 130 m3,
- Dak- ,spouw- ,vloerisolatie,
- Volledig voorzien van dubbele beglazing,
- Energielabel B,
- Hardhouten kozijnen,
- Cv-ketel 2022,
- Voorkant van de woning voorzien van rolluiken,

Begane grond

Via de entree kom je in de hal met vide. Deze is royaal en geeft toegang tot de meterkast (gedeeltelijk vernieuwd 11 groepen), het volledig betegelde toilet met fonteintje en heeft een garderobe nis. Vanuit de hal kun je enerzijds naar een separate werkkamer (speelkamer/thuiswerkplek). Deze kamer is netjes afgewerkt met tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden, gestukt
plafond en inbouwkast.

Vanuit de hal kun je ook door naar de woonkamer welke over de volle breedte van de woning ligt. De royale raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Ook hier ligt, net als de hele benedenverdieping, een natuurstenen vloer (Indische leisteen) met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is gestukt en afgewerkt met een fraaie sierlijst. De in een afwijkende kleur gemaakte schouw met gashaard is een blikvanger in deze gezellige woonkamer.

Via een semi open verbinding kom je in de keuken. De in een hoek geplaatste kersenhouten keuken is voorzien van de benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, oven en magnetron, 4 pits keramisch kookplaat, afzuigkap en koelkast.

Tenslotte is er nog een bijkeuken met aansluiting wasmachine, droger en vaste inbouwkast waar de vloerverwarmingsunit zich bevindt.

1e verdieping

Via een open houten trap kom je op de overloop, welke toegang geeft tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van laminaat, metselwerk wanden en een gestukt plafond. Via de dakkapel komt er voldoende daglicht binnen.

De vier slaapkamer zijn voorzien van spachtelputz wanden, gestucte plafonds en een (op de hele verdieping) doorlopende laminaatvloer. De kamers zijn vergelijkbaar qua afwerking, de afmetingen verschillend maar zijn allemaal van voldoende formaat. De grootste slaapkamer is ook voorzien van een vaste kast. Ook een 2e kamer is voorzien van een vaste kastenwand. Alle kamers zijn voorzien van nette paneeldeuren.

De badkamer is betegeld met een getrommelde marmeren tegel in een neutrale kleurstelling. Via de royale dakkapel komt voldoende lichtinval binnen en ook hier is vloerverwarming aanwezig. Verder is de badkamer uitgerust met een ligbad, inloopdouche, wastafel in royaal badmeubel en toilet. Ook is er mechanische en natuurlijke ontluchting.

2e verdieping

Via een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een Velux dakraam aanwezig voor de lichtinval. Deze verdieping is in gebruik als bergzolder en hier hangt de unit van de afzuiging en de cv-ketel (2022).

Garage, berging, carport

De royale inrit is gedeeltelijk voorzien van een carport. De totale inrit geeft plaats aan meerdere auto’s. De garage is voorzien van een tegelvloer, verdieping en een op afstand bedienbare automatische roldeur. Ook hier is dubbele beglazing aanwezig. Achter de garage is een extra berging gerealiseerd.

Buitengebeuren

Zowel de voor- als achtertuin zijn netjes aangelegd en redelijk onderhoudsvriendelijk. De achtertuin heeft een betegelde overkapping, is grotendeels voorzien van gras en een nette terreinafscheiding met muur en houten schuttingdelen waarop verlichting is aangebracht. De achtertuin heeft erg veel privacy te bieden. Je kunt deze achtertuin betreden via de inrit/carport, maar aan de andere zijde van de woning is eveneens een achterom.




Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!