Helaas, dit pand is verkocht

5541 DT Reusel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen op een perceel van 755 m2 met garage en berging.

Deze vrijstaande woning is gelegen op een rustige verkeersluwe woonlocatie aan de rand van Reusel. De kavel is met 755 m2 royaal en de privacy in de tuin is meer dan prima. De woning is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en de tuin rondom de woning is netjes aangelegd en goed onderhouden. Bijzonder aan deze woning is de mogelijkheid om vrijwel alles centraal te kunnen bedienen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1983
- 1998 bovenverdieping gerenoveerd en opnieuw ingedeeld.
- 2004/5 benedenverdieping gerenoveerd.
- Perceel 755 m2, gesitueerd op het zuiden met volledige privacy,
- Woonoppervlakte ca. 201 m2
- Inhoud ca. 800 m3
- In de hele woning oriëntatieverlichting aanwezig,
- Zinken afvoerpijpen voorzien van bladvanger,
- In de hele woning is een centraal stofzuigersysteem beschikbaar,

Energiebeperkende maatregelen:
- Beneden HR++ beglazing,
- Boven dubbele beglazing,
- Vloer-, spouw-, dakisolatie,
- Lucht-water warmtepomp,
- Zonnecollectoren met boiler,
- Zonnepanelen (16x/opbrengst 2000 kWh),
- Resulteren in een energie A label,
- GIRA ‘smart home’ KNX-bedieningssysteem (zie verder in beschrijving),
- Aan beide zijden van de woning een inrit.

Begane grond
Via de met gebakken klinkers bestrate inrit kom je aan de voordeur. De hal is voorzien van Vietnamese hardsteen, welke doorloopt over het grootste gedeelte van de begane grond. De tegelvloer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de voorraadkast). In de hal bevindt zich de meterkast (uitgebreid en modern) het toilet (hangend toilet, fonteintje, natuurlijke ventilatie) en een aparte garderobe nis.

Als je doorloopt naar de woonkamer heb je aan de linkerkant een aparte ruimte die momenteel als kantoorruimte (evt. speelkamer) in gebruik is. Hier ligt een massief houten parketvloer. Doorlopend kom je in een gezellig zitje met uitzicht op de straat en voorzien van een gashaard. Aan de achterkant bevindt zich het eetgedeelte met royaal zicht op de fraaie achtertuin. De wanden zijn strak gestukt in verschillende kleurstellingen en het plafond (met facetrand) is eveneens strak gestukt.
Vanuit het achterdeel van de woonkamer kun je, via een schuifdeur, door naar de separate tuinkamer. Een grote kamer met ook hier een massief houten parketvloer en gestukte wanden. Deze kamer is aan de achterzijde/zijkant voorzien van erg veel glas waardoor er een mooi zicht op de tuin is. Aan de buitenkant zijn de ramen voorzien van op afstand bedienbare lamellen. Het plafond is open tot in de nok, voorzien van hout en inbouwspotjes. In deze ruimte is een inverter aanwezig die kan koelen en verwarmen.

Aan de andere kant van de woonkamer loop je door naar de leefkeuken met een royale keuken in u-opstelling. De keuken is van alle benodigde apparatuur voorzien, zoals; combimagnetron, combi-stoomoven, recirculatie afzuigkap, 6 pits inductieplaat (2021), vaatwasser, koelkast, diepvries. De apparaten zijn allen van kwaliteitsmerken. De keuken is afgewerkt met een HPL-blad en een glazen achterwand. Het zitgedeelte van de keuken heeft zicht op de achtertuin.
Vanuit de keuken kun je door naar de bijkeuken. Deze geeft toegang tot de voorraadkast, is voorzien van een uitstortbak en hier bevindt zich, fraai weggewerkt, de verdeler van de (vloer)verwarming en de installatie van een GIRA 'smart home' KNX-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om vrijwel alles vanaf een tablet of smartphone (op tijd of zon op/ondergang) te kunnen bedienen zoals:
- Alle lampen binnen,
- Buiten verlichting,
- Screens en rolluiken,
- Camerasysteem,
- Videobeeld bel (voordeur),
- Hue (Philips) lichtsysteem (beneden),
- Tuinberegening.

1e verdieping
Via een open houten trap kom je in de hal van de 1e verdieping. Deze verdieping is in 1998 volledig vernieuwd waarbij er een herindeling heeft plaatsgevonden. Destijds zijn er twee slaapkamers samengevoegd en een nieuwe eigenaar heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit terug te brengen in de oude staat. De hal en grootste slaapkamer zijn voorzien van een doorlopend massieve eiken vloer.

De 1e slaapkamer is royaal heeft een plafond tot in de nok en is voorzien van veel kastruimte onder de dakschuinte. Aansluitend is er een badkamer met badmeubel, hangend toilet en douche. Deze ruimte is volledig betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming.

Vervolgens tref je een grote waskamer aan. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger en is een werkblad met dubbele spoelbak aanwezig. De vloer is betegeld en de wanden zijn gestukt. Hier bevindt zich ook de onderverdeelkast voor het genoemde ‘smart home’ systeem voor de bovenverdieping.
De andere slaapkamer is zoals gezegd ontstaan uit twee aparte slaapkamers. Hierdoor is een erg grote slaapkamer ontstaan met enerzijds het slaapgedeelte en in open verbinding het kleed c.q. kastgedeelte. Het plafond, tot in de nok open, is erg fraai en geeft een ruimtelijke uitstraling. Ook in deze ruimte is een inverter aanwezig die kan koelen en verwarmen. De badkamer ‘en-suite’ is halfhoog betegeld, voorzien van vloerverwarming, douche, bad, designwastafel en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die in gebruik is als bergzolder. Hier staat de boiler, hangt de unit van het afzuigsysteem en de omvormer van de 16 zonnepanelen.

Garage
De garage is inpandig, royaal en degelijk afgewerkt. Hier bevinden zich een aantal onderdelen van installaties zoals de hybride opstelling van de cv-ketel (2015 Nefit) en de lucht-water warmtepomp, voorraadvat vloerverwarming en unit centrale stofzuigersysteem. Er ligt een epoxy vloer en er is een op afstand bedienbare elektrische garagedeur aanwezig.

Buitengebeuren
Voorzijde: aan de rechterkant van de woning is er een inrit naar de garage en een vrije achterom. De inrit is voorzien van gebakken klinkers. Bestrating die overigens doorloopt tot in de achtertuin. Aan de linkerkant van de woning is een 2e inrit met carport. De voortuin is netjes aangelegd en goed onderhouden waardoor de woning een fraai aanzicht heeft.

Achtertuin: de achtertuin ligt op het zuiden, dus veel zoninval. De privacy is volledig en de omheining is prima afgewerkt. De paden en het terras is van de eerdergenoemde gebakken klinkers en verder zijn er twee vijvers, een waterpartij en gras met beplanting. Centraal in de tuin staat een boom die tijdens de warme dagen voor de nodige schaduw zorgt. Tenslotte is er een tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap.

Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een afspraak met u om de woning samen te bezichtigen!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!