Helaas, dit pand is verkocht

5556 WC Valkenswaard

Omschrijving

Langgevelboerderij aan de Achterste Brug 20 te Borkel & Schaft (Gemeente Valkenswaard).

Indeling:

Hal met meterkast en toegang tot woonkamer.

Vanuit de woonkamer is een grote woon-/leefkeuken bereikbaar almede één slaapkamer. De keuken is voorzien van combi-oven, keramisch kookplaat, koelkast, afzuigkap, vaatwasser, RVS-spoelbak en voldoende kastruimte. In de keuken is tevens een kelderkast aanwezig.

U loopt vanuit de woon-/leefkeuken de tweede slaapkamer binnen. Vanuit de woonkeuken is de achtertuin bereikbaar. Verder is vanuit de tweede slaapkamer de 1e verdieping toegankelijk.

Verder komt u vanuit de woon-/leefkeuken in de bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger alsmede de toegang tot het toilet en de doucheruimte (badmeubel met vaste wastafel en douchecabine). In de bijkeuken bevindt zich tevens de Cv-installatie.

Via de bijkeuken komt u in de ontspanning-/hobbyruimte. Aansluitend bevindt in het object de stal waar eventueel paardenboxen zijn te realiseren.

Het object is voorzien van een tuin welke eventueel is uit te breiden met weiland voor het houden van paarden.

Algemeen:

- Prijs op aanvraag


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!