Helaas, dit pand is verkocht

5571EC Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Grote L-vormige woonboerderij met inpandige schuur op een perceel van 1.005 m2.

Grote L-vormige woonboerderij met inpandige schuur op een perceel van 1.005 m2. De boerderij ligt op een markante locatie, aan de rand van de Gemeente Bergeijk. Op loopafstand van het centrum, nabij een bosrijke omgeving en nabij het buitengebied.

De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1902 en gedeeltelijk aangepast in 1974. De boerderij heeft een woongedeelte van 195 m2 en een schuurgedeelte van 300 m2 waarvan 116 m2 op de begane grond en 184 m2 op de 1e verdieping. Bovenstaande maten zijn bruto afmetingen.

Het woongedeelte is opgebouwd uit een woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, badkamer/wasgelegenheid, toilet en 4 slaapkamers waarvan 1 opkamer.

Op het perceel staat verder een houten bijgebouw van 60 m2

Algemeen:

• Achtertuin volledig Zuid gelegen.
• Aanvaarding in overleg.

Het object is te typeren als een klus-object met talloze mogelijkheden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!