Helaas, dit pand is verkocht

5531 BV Bladel

Brochure

Omschrijving

Degelijke, halfvrijstaande woning met garage, overkapping en atelier.

Deze halfvrijstaande woning staat op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Bladel. De woning beschikt over een verrassend diepe en heerlijk groene achtertuin. De woning is in de jaren ‘80 in woonboerderij-stijl opgetrokken en gebouwd met degelijke materialen. In de jaren daarna is de woning perfect onderhouden. Oftewel een goed huis op een goede woonlocatie!!

Kenmerken:
• Bouwjaar 1983
• Woonoppervlakte 118 m2
• Gebruiksoppervlakte totaal 201 m2 (incl. bijgebouwen)
• Inhoud ca. 400 m3
• Perceeloppervlakte 384 m2
• Karakteristieke woonboerderij stijl
• Ligging: aan een uitvalsweg, langs een woonwijk met groenvoorzieningen en kortbij het centrum.
• Duurzaam:
o Volledig geïsoleerd
o Dubbelzijdige beglazing in hardhouten kozijnen
o Cv-installatie HR-Intergas 2016
o Energielabel C
• Voorzieningen:
o Heerlijke terrasoverkapping
o Garage met kap
o Atelier achter in de tuin
o Tuinhuis
o Kelder van ca. 3 bij 3 bij 2.
o Inrit met plaats voor 3 auto’s

Indeling
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree. De hal geeft toegang tot alle vertrekken op de begane grond, daarnaast is er hier de trap naar de eerste verdieping. De hal zelf is ruim en licht dankzij diverse raampartijen. Op de gehele begane grondvloer ligt een epoxy gietvloer, de wanden zijn gestuukt en de plafonds zijn afgewerkt met stucwerk en in de woonkamer en keuken met houten balken.

Eerst treffen we een meterkast met voldoende groepen. Vervolgens een toiletruimte met hangend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie. Een stukje verder is de kelder, deze is volledig betegeld en maar liefst ca. 3 bij 3 bij 2 meter hoog. Hierin is erg veel provisieruimte en een elektra aansluiting. Tegenover de kelder is de keuken.

De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in halfopen verbinding met de woonkamer. De keukenopstelling is recht en voorzien van 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Aansluitend is de woonkamer, welke ruim en licht is. Er zijn diverse raampartijen waaronder grote tuindeuren die toegang geeft tot de overkapping. De fraaie gashaard wordt ter overname aangeboden.

Teruggekeerd in de hal treffen we de praktische bijkeuken. Hier is de Cv-installatie gesitueerd en zijn aansluitingen voor de wasmachine en droger. De bijkeuken dient tevens als achterom.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De eerste verdieping is speels ingedeeld vanwege de dwarskap-constructie en heeft een betonnen verdiepingsvloer.

Allereerst treffen we de badkamer. Deze is voorzien van ligbad-douche combinatie, een hangend toilet, design-wastafel en designradiator met eigen thermostaat. De slaapkamer aan de voorzijde is van voldoende grootte en heeft een dakkapel. De volgende slaapkamer is klein, maar kan eventueel prima als babykamer dienen. De derde slaapkamer is van prima formaat en beschikt over een dakraam. De laatste slaapkamer (ouderslaapkamer) is van royaal oppervlakte, beschikt over een rolluik en heeft fraai zicht over de achtertuin.

Buitengebeuren
In de achtertuin treffen we als eerste de terrasoverkapping. Deze is gelegen op het westen en voorzien van tegelvloer, open haard en lichtstraat. Wij overdrijven niet als we zeggen dat het hier goed toeven is. De rest van de achtertuin is fraai aangelegd met veel groen waaronder graspartijen en solitaire bomen. Er is veel privacy in de achtertuin. Helemaal achterin de tuin is nog een heerlijke zithoek gerealiseerd onder een boom, hier staat tevens een tuinhuis t.b.v. opslag. De voortuin is aangeplant met vaste beplanting.

In de achtertuin, tegen de garage is een atelier aangebouwd. Dit betreft een fijne ruimte welke voor meerdere doeleinden geschikt is (hobbyruimte, thuiswerkplek, tuinkamer etc.). De ruimte beschikt over veel raampartijen (o.a. een schuifpui en lichtstraat) en heeft een mooi uitzicht over de fraaie tuin. In dit atelier is tevens een toilet en een pantry met spoelbak gerealiseerd.

De garage is maar liefst 7.50 meter diep en in spouwmuur uitgevoerd, daarnaast is er een elektrische overheaddeur en een vliering met veel opbergruimte. Op de inrit is plaats voor 3 auto’s.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!