Helaas, dit pand is verkocht

5563 BJ Westerhoven

Brochure

Omschrijving

Woonboerderij met inpandige garage/schuur en diverse bijgebouwen waaronder opslagruimte en kapschuur.

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING

Prachtig object met diverse mogelijkheden.
Vrijstaande woonboerderij met inpandige garage/schuur en diverse bijgebouwen waaronder opslagruimte en kapschuur in het centrum van Westerhoven, Gemeente Bergeijk, gelegen op een perceel van maar liefst 8005 m2 ondergrond aan de “Aarperstraat 19”. Het pand bevindt zich op loopafstand van het centrum/basisschool/peuterspeelzaal. Daarnaast grenst de boerderij aan een bosrijke omgeving die doorloopt tot aan Bergeijk. In het kader van de aanleg / aansluiting van de N69 worden momenteel fietspaden aangelegd waardoor Veldhoven en Eindhoven zeer goed bereikbaar zijn.

Indeling:
Begane grond:
Hal met toegang tot de ouder slaapkamer, kelder, trapopgang naar de opkamer/1e verdieping en toegang tot de keuken. De keuken is uitgevoerd met een 4-pitsgasstel, afzuigkap, dubbele spoelbak, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en een open haard. Vanuit de keuken komt u vervolgens in de bijkeuken met een aanrecht (warm-/koud water), toegang tot de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad en een inloopdouche. Verder zijn de aansluitingen wasmachine, droger voorzien in de bijkeuken en tevens is vanuit de bijkeuken de achtertuin bereikbaar alsmede de inpandige garage/schuur met een elektrische op afstand bedienbare garage-/schuurdeur. Vanuit de achteruitgang komt u in een serre met uitzicht op de ruime achtertuin.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal kunt u naar de ‘opkamer’ met aansluitend de trapopgang naar de ruime bergzolder met hierop tevens de 2e slaapkamer. Zowel de opkamer als de 2e slaapkamer hebben natuurlijke lichtinval. De bergzolder strekt zich uit over het woongedeelte van de boerderij, boven de inpandige garage/schuur is geen zolder aanwezig. Op de eerder genoemde zolder bevindt zich de CV-installatie met warmwaterboiler (oud). Eventueel zouden hier nog meerdere slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

Buitengebeuren:
Op het ruime perceel, waarvan de achtertuin volledig is omheind, bevinden zich diverse bijgebouwen waaronder opslagruimtes, een houten noodwoning en een kapschuur.

Algemeen:
- Bouwjaar 1924. (verbouwd in 1977)
- Perceel groot 8005 m2.
- Zuid-West gelegen achtertuin.
- De woonboerderij is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Voortuin met kiezelgrind en afsluitbare poort.
- Grondwaterput aanwezig.
- Koper kan een verzoek indienen bij de gemeente Bergeijk voor eventuele woningsplitsing. Een en ander zal door de gemeente Bergeijk beoordeeld worden, afhankelijk van de onderbouwing van het initiatief.
- Voor de verkoop zullen een tweetal kijkdagen worden georganiseerd waarbij vervolgens bij inschrijving zal worden verkocht.
- Kijkdagen zaterdag 18-01-2020 en zaterdag 01-02-2020, telkens van 13.00u tot 15.00u
- Inschrijvingsformulieren kunnen tot en met 02-03-2020, uiterlijk om 12.00 uur ingeleverd worden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!