Diensten

Vosters Onroerend Goed BV biedt de volgende diensten aan:

Verkoop

U denkt wel eens aan een andere woning? Groter of net kleiner? Met meer tuin of juist minder tuin? U wilt leeftijdsbestendig wonen? Er is zelfs al iemand aan de deur geweest die uw woning wil kopen! Het maakt niet uit welke ‘woonvraag’ u heeft, wij hebben de antwoorden en kunnen u begeleiden op alle gebieden.

Natuurlijk is het een grote beslissing om te verhuizen en ja het is een ‘heel gedoe’ om uw woning te verkopen. Daarom is het van belang om een deskundige en ervaren makelaar aan uw zijde te hebben die weet hoe het werkt, die de lokale markt kent en die hier volop contacten heeft liggen. Die zorgt dat u de juiste prijs krijgt voor uw woning en weet hoe dat juridisch feilloos op papier gezet moet worden.
Vosters Onroerend Goed is al meer dan 35 jaar een begrip in de Kempen. Wij kennen de markt, de woningen, spreken de taal van de mensen en slaan een brug tussen kopers en verkopers.
Gedurende het verkooptraject adviseren wij u en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in samenspraak met u, wat er geregeld moet worden. Wij ontzorgen u van A tot Z en nemen waar nodig het initiatief, maar ……. alles in overleg en houden u volledig op de hoogte. Wij zorgen dat u tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar u aan toe bent. Met als doel ‘de beste deal’ voor u te sluiten!
 

Wat wij allemaal voor u doen?
 

 • Wij schrijven zelf de tekst voor de brochure en leggen hem aan u voor ter goedkeuring. Oftewel, wij vinden het belangrijk dat het ook uw verhaal wordt en u wordt betrokken bij iedere stap in het proces.
 • Wij zorgen voor een perfecte presentatie van de woning en werken hiervoor samen met een professionele fotograaf.
 • Wij hebben een groot zoekersbestand en wellicht hebben wij uw koper al bij ons in de boeken staan.
 • Natuurlijk zorgen wij voor publiciteit op sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Op deze media zijn wij actief en hebben we een groot aantal volgers.
 • Alle objecten komen op onze eigen site, Funda, Jaap, Pararius etc.
 • Een te koop bord in de tuin is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zo zien ook voorbijgangers dat uw mooie woning te koop staat.
 • Bezichtigingen in de avonduren? Op zaterdag? Als het nodig is, geen probleem.
 • Bezichtigingen duren zo lang als een klant nodig heeft. En een 2e bezichtiging is nooit een probleem.
 • Met de klant praten we ook over zijn financiële mogelijkheden, want een koopovereenkomst sluiten is mooi, maar het moet ook gefinancierd kunnen worden.
 • Wij trachten er altijd naar om de verkoop zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw volgende (woon)stap.
 • De koopakte krijgt u van ons in concept en (bij voorkeur) bespreken en ondertekenen we die met kopers en verkopers gezamenlijk.
 • Wij bereiden de overdracht bij de notaris voor en er vind nog een inspectie plaats kort voor de overdracht van de woning.
 • Wij zijn ten alle tijde zeer flexibel en onze telefoon staat niet alleen tussen 9.00-17.00 aan. Wij hebben geen aparte werk en privé telefoon, bij ons gaat werken en privé samen. Voor vragen kunt u uw makelaar makkelijk bereiken via ons eigen mobiele telefoonnummer.

Aankoop

U heeft plannen om een nieuwe woning te kopen en komt bij uw eerste bezichtiging in contact met de verkopende makelaar die de verkoper begeleid! Deze verkopend makelaar behartigt de belangen van de verkoper. Welke deskundige behartigt uw belangen bij de aankoop van een woning? Wie stelt kritische vragen over de woning, over de constructie en het onderhoud? Wat is de verkoopprocedure? Weet u waar u op moet letten of kijkt u vooral met een ‘bewonersblik’? Met een aankoopmakelaar staat u niet alleen.

Hoe werkt een traject met een aankoopmakelaar?
 

 • Een goede start is een oriënterend gesprek. Welke woonwensen zijn er? Welk budget is er en zit er overwaarde op de eventuele huidige woning? 'Waar moet de nieuwe woning staan' en 'welke eisen heeft u voor een nieuwe woning' zijn enkele vragen die in dit gesprek aan de orde komen.
 • Daarnaast is het belangrijk om af te stemmen wat u van uw aankoopmakelaar verwacht. Zoekt u zelf naar potentiële woningen of is dat de taak van uw aankoopmakelaar? Gaat u eerst zelf kijken of neemt u bij de 1e bezichtiging uw aankoopmakelaar mee?
 • U krijgt van ons adviezen om de beschikbare woningen optimaal in beeld te houden.
 • Tijdens de bezichtiging let de aankoopmakelaar op het onderhoud, constructiefouten, mogelijke gebreken en aankomende kosten.
 • Vooraf aan de bezichtiging bestudeert uw aankoopmakelaar de stukken van de verkopend makelaar. Hij verkent de lokale situatie, dus weet welke bijzonderheden er spelen.
 • Wij kennen de verkoopstrategie, weten snel en alert te handelen en hebben een voorsprong in kennis die soms bepalend kan zijn voor een snelle aankoop.
 • Wij kijken of de prijs en geboden kwaliteit in verhouding met elkaar staan.  
 • Bij appartementen kijken wij naar de financiële situatie en de servicekosten van de Vereniging van Eigenaren (VvE), zodat er geen ‘onverwachtse’ kosten uit de kast komen vallen.
 • Wij onderhandelen namens u met de verkopend makelaar.
 • Wij beoordelen de conceptkoopovereenkomst en geven u hierin advies.
 • Op de dag van transport begeleiden wij u bij de oplevering van de woning en (indien gewenst) bij de notaris.
 • En ………… wellicht heeft u nog andere wensen. Aankoopbegeleiding is maatwerk, dus we horen graag welke verwachtingen u heeft.


Kortom; met een aankoopmakelaar staat u er niet alleen voor!!

Huur en verhuur

Als u plannen heeft om een woning of bedrijfsgebouw te huren of te verhuren kunnen wij u hier mee van dienst zijn. Met een grote eigen vastgoedportefeuille en de vele contacten met proffesionele verhuurders durven wij ons de grootste verhuurder van De Kempen te noemen. Met huur en verhuur hebben wij zodoende een jarenlange ervaring zodat we elke situatie al wel een keer me ehebben gemaakt en u daarmee optimaal kunnen advisteren. 

Verhuur

We starten met het goed onder de aandacht brengen van uw object via funda. De reacties selecteren we op geschiktheid. Geschiktheid is natuurlijk eerst ‘past het bij uw wensen’, maar we kijken ook naar inkomsten (kan de huur betaald worden), eerdere huur (zijn er problemen te verwachten). Kortom, iemand die wij niet in ons huis willen hebben krijgt u ook niet.   
Als we de ideale kandidaat hebben gevonden is het zaak een juridisch juiste overeenkomst te maken, de borg moet geregeld zijn en er moten duidelijke afspraken over de jaarlijkse huurverhoging gemaakt worden.


Huur

Bij huur inventariseren we eerst uw huurwensen zoals; het object en natuurlijk de maximale huurprijs die u wilt betalen. Daarna houden we de markt voor u in de gaten en als er een geschikte woning is leggen we contact, kijken met u mee en beoordelen wij het huurcontract dat u aangeboden krijgt. Kortom u staat er niet alleen voor, wij kijken met onze vakbekwaamheid met u mee.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!