Diensten

Vosters Onroerend Goed BV biedt de volgende diensten aan:

Verkoop

Een huis verkopen is een heel "gedoe". Al die vreemde mensen over de vloer. Het huis iedere keer weer keurig inrichten. En al die vragen, die iedere keer weer opnieuw gesteld worden. Bovendien, als er een kennis (of nog erger: een familielid) uw huis wil kopen, kunt U dan nog zo keihard onderhandelen? Want voor de lieve vrede………….!

Vosters Onroerend Goed neemt heel veel rompslomp over. Natuurlijk moet de informatie van U als verkoper komen, maar door een goede coördinatie verloopt dit alles veel soepeler. De makelaar heeft eventueel een sleutel van uw woning en belt van te voren even wanneer er een kandidaat koper komt kijken.

Wat doet Vosters Onroerend Goed allemaal?

 • Wij hebben een groot relatiebestand. Dat zijn mensen die al op de markt zijn en willen kopen;
 • Wij zullen de hoogste prijs proberen te krijgen. Daarbij is de verkooptechniek heel belangrijk;
 • Samen met de verkoper wordt een vraagprijs vastgesteld. Deze moet zo gehanteerd worden dat biedingen uitgelokt worden en dat toch de werkelijke waarde benaderd wordt;
 • Wij bezichtigen zowel overdag als 's-avonds. En voor diegene die door de week niet kunnen, maken wij graag op zaterdag een afspraak. U ziet: Onze klant is koning;
 • Wij zorgen voor een goed gedocumenteerde brochure met alle voor de koper belangrijke gegevens over de woning;
 • Wij hangen "Te koop" biljetten op of plaatsen een bord in de tuin. Ook wordt er in overleg met U geadverteerd in de plaatselijke en landelijke bladen;
 • Wij plaatsen uw pand op diverse internet sites waaronder onze Facebookpagina en Vosters site;
 • Aan de kandidaat kopers wordt heldere en duidelijke informatie verschaft, zodat U als verkoper naderhand geen juridische problemen heeft;
 • De koper wordt financieel doorgelicht. Het zou vervelend zijn als U denkt verkocht te hebben en het blijkt dat de koper het uiteindelijk niet betalen kan;
 • Zowel U als de koper worden begeleid bij het opmaken van de koopakte en de akte van levering bij de notaris. Dit laatste is het moment dat U als verkoper de koopsom ontvangt en de koper de sleutels krijgt overhandigd;
 • Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Aankoop

Als U een huis koopt moet U uw aandacht volledig kunnen richten op "het voelen" van de woning. "Past" het huis U? Voelt U zich lekker en comfortabel? De makelaar heeft andere taken. Hij let meer op de zakelijke aspecten, maar ook op de woonomgeving, scholen, winkels, openbaar vervoer etc.

Kopen met Vosters Onroerend Goed betekend het volgende:

 • U zoekt gericht. Samen met de makelaar stelt U uw pakket van woonwensen samen;
 • U krijgt veel aangeboden. U krijgt alle te koop staande panden te zien in uw categorie, ook die van onze collega makelaars;
 • Elke ochtend worden U al vroeg de nieuwste aanbiedingen en mutaties gemaild of doorgebeld;
 • De makelaar reageert alert en maakt zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging. Belangrijk is dat U en wij op elkaar ingespeeld zijn;
 • Tijdens de bezichtiging wordt U geadviseerd inzake de prijs/kwaliteit verhouding;
 • Ons zusterbedrijf Kasteelstaete Vastgoed NV, zal een bouwkundige inspectie van het pand voor U uitvoeren, geheel gratis;
 • U krijgt van ons advies over het onderhoud, eventueel te wensen verbouwingsmogelijkheden en de kosten hiervan;
 • Wij stellen een onderzoek in naar de servicekosten en de financiële gegevens m.b.t. het gebouw (bij appartementen);
 • Bij de gemeente wordt informatie ingewonnen over milieu, bestemmingsplannen etc.;
 • De koopakte wordt uitvoerig met U doorgenomen bij de notaris van uw keuze;
 • De woning wordt door ons gecontroleerd voordat de notariële overdracht plaatsvind.

Deze punten zijn slechts een kleine greep uit de vele taken die tot de werkzaamheden van Vosters Onroerend Goed behoren.

Maakt U eens vrijblijvend een afspraak ter kennismaking, zodat wij U kunnen uitleggen hoe een koopopdracht werkt.

Directe aankoop

Vandaag nog uw woning, appartement, beleggingspand, horecapand, studentenpand, winkelpand, bedrijfspand verkocht!!!! Geen kosten en geen bedenktijd. Wij kopen door geheel Nederland en België.

Wij kopen per direct woningen, appartementen en bedrijfspanden in elke prijsklasse. Namens een beleggingsmaatschappij zijn wij op zoek naar alle soorten woningen, appartementen en bedrijfspanden. Gelieve uw aanbieding naar ons te mailen met uw adres en telefoonnummer en de huidige hypotheekschuld. Bij interesse doen wij binnen 24 uur een bod op uw pand. Afwikkeling geschiedt via uw eigen notaris. U loopt geen enkel financieel risico. Leeg of in verhuurde staat is geen enkel probleem. Achterstallig onderhoud is voor onze rekening. Direct geld mogelijk. Wij betalen de intrekkingskosten van uw huidige makelaar. Bij ons bent U GEEN makelaarskosten verschuldigd. Graag ontvangen wij uw voorstel per email of telefoon. U wilt 100% zekerheid? Twijfel dan niet en neem met ons contact op.

Vosters Onroerend Goed BV
pieter@vostersonroerendgoed.nl
Tel: 0651261675

Financiële dienstverlening

Ook op het gebied van hypotheken is er de laatste jaren veel veranderd. Vosters Onroerend Goed werkt samen met een groot aantal gerenommeerde hypotheekverstrekkers, waardoor U een zeer scherpe hypotheekofferte aangeboden krijgt.

Maak vrijblijvend met een van onze hypotheekadviseurs een afspraak om het een en ander rustig aan U uit te leggen.

Nieuwbouw

Door onze jarenlange samenwerking met diverse bouwbedrijven, kunnen wij ook voor U een passende offerte neer leggen voor de bouw/renovatie van uw woonhuis of bedrijfspand. Wij werken met een team van ervaren mensen in de bouw die in onze regio de laatste 25 jaar overal panden hebben gebouwd. Korte lijnen en weinig overhead, dat is ons devies.

Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij zijn pas tevreden als U dat ook bent.

Huur en verhuur

Op de markt voor de huur en verhuur van zowel woonhuizen als bedrijfspanden staat Vosters Onroerend Goed eveneens zijn mannetje. Voor veel mensen is het vaak moeilijk om een woonhuis of bedrijfspand op een goede manier te verhuren. Het is zaak dat er goede huurovereenkomsten worden opgesteld en dat de huurder financieel wordt doorgelicht.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst komen allerlei zaken aan de orde zoals: hoeveel moet er betaald worden als borgsom, welke huurprijs mag of moet ik vragen, wie betaald de servicekosten, hoelang loopt deze huurovereenkomst, wie is juridisch de huurder, wie betaald het gas/water en electra, hoe zit het met huisdieren houden in het woonhuis, mag ik iets veranderen aan het gehuurde, welke verzekeringen moet ik als huurder extra afsluiten etc etc. Al deze zaken en vragen kan Vosters Onroerend Goed voor U verzorgen.

U ziet het, heeft U iets te verhuren neem dan even met ons kantoor contact op. Wij doen het "Vastgoed" voor U!

Aankoopkeuring

Op aanvraag kunnen wij voor u een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door een zeer ervaren en een onafhankelijk bureau. U krijgt dan een uitgebreid keuringsrapport van de woning waarin u geïnteresseerd bent. Ook kunt u kiezen voor een verkoopkeurings rapport als u uw woning wilt verkopen. 

Alles wordt bekeken en geen onderdeel wordt onderbelicht gelaten, zodat u uiteindelijk een rapport krijgt waarin alle eventuele onkosten staan vermeld die u kunt verwachten. Denk hierbij vooral aan technische bouwkundige zaken alsmede eventueel achterstallig onderhoud. U weet dan exact waar u aan toe bent.

Taxaties

Wanneer heeft U een taxatie nodig?
Het is vanzelfsprekend dat bij aankoop of (her)financiering van een woning een taxatie nodig is. Maar denkt U ook eens aan waardebepalingen bij successie of schenking, echtscheiding of waardebepaling voor de fiscus.

Taxeren is een vak apart.

Bij het bepalen van de waarde van een onroerende zaak spelen veel factoren een rol. Naast het pand zelf, bepalen zaken als ligging, bestemmingsplan, woonomgeving en bereikbaarheid voor een groot deel de waarde van de onroerende zaak.

Ervaring en kennis.

Vosters Onroerend Goed heeft een ruime ervaring in haar regio op het gebied van taxaties. Als geen ander weten wij dan ook de waarde van uw onroerend goed. Bel vrijblijvend voor een afspraak en U zult dit zelf ervaren.

Snel en deskundig.

Wij begrijpen dat u snel wilt weten wat uw woonhuis waard is. Wij garanderen binnen 48 uur in ieder geval een waarde oordeel. 
Taxeren: ons vak.

"Gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur OG"  
  PJM Vosters RMT

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!